Επιμένουν σε παλαιομοδίτικες μεθόδους διαμαρτυρίας οι Θεσσαλοί αγρότες, από τις οποίες το μόνο που κερδίζουν είναι να απομακρύνουν τον κόσμο από κοντά τους και να χάνουν το δίκιο τους.

Όπως ανακοίνωσε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Βαγγέλης Μπούτας,  τρακτέρ από το μπλόκο της Νίκαιας θα εισβάλλουν απόψε στις 6 στην κεντρική πλατεία της Λάρισας. Να αποκομίσουν τι; Θα ιδρώσει το αυτί του Τσίπρα; Θα εμποδιστούν μήπως οι «υπαίτιοι» υπουργοί να φτάσουν στα γραφεία τους ώστε να «τιμωρηθούν» για όσα αποφάσισαν εις βάρος του αγροτικού κόσμου; Όχι βέβαια. Ο δύσμοιρος Λαρισαίος καταστηματάρχης θα πληρώσει τη νύφη, εκείνος που Παρασκευή απόγευμα περιμένει να δει κανένα πελάτη να μπαίνει στο μαγαζί του για να πληρώσει τους φόρους που τον πνίγουν.

Αντί πελατών όμως θα δει τον σύντροφο Βαγγέλη να εισέρχεται κορνάροντας στη Λάρισα και να οδηγεί τα τρακτέρ στην ...κεντρική πλατεία.

Τριτοκοσμικές εικόνες, που όχι μόνο δεν προσφέρουν τίποτα στους ταλαίπωρους αγρότες αλλά σκορπίζουν και την συμπάθεια τις κοινής γνώμης στον αγώνα τους.

Φτάνει να ρίξουν μια ματιά στις δημοσκοπήσεις για να δουν τι άποψη έχει πλέον ο κόσμος για τα μπλόκα και θα καταλάβουν…

Κ.Τ.