Εν όψει της έναρξης των σχολικών πρωταθλημάτων, πραγματοποιήθηκε, μετά από πρόσκληση του διευθυντή Δ/θμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, Ιωάννη Καψάλη, τη Δευτέρα 23-01-2017 στο Μουσικό σχολείο Λάρισας, συνάντηση με τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων και τους υπεύθυνους καθηγητές Φυσικής Αγωγής των σχολείων.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα πιθανά προβλήματα κατά τη διεξαγωγή των αγώνων και οι δυσάρεστες καταστάσεις που θα μπορούσαν να προκύψουν λόγω ενδεχόμενων αρνητικών συμπεριφορών και εντάσεων που δεν συνάδουν με το αθλητικό ιδεώδες και το ομαδικό πνεύμα και στη συνέχεια προτάθηκαν τρόποι πρόληψης και αντιμετώπισής τους.

Τη συζήτηση συντόνισαν ο Δ/ντης Δ/θμιας Εκπ/σης  Ιωάννης Καψάλης και πρόεδρος της επιτροπής και ο σύμβουλος Φυσικής Αγωγής  Γιώργος Λαπούσης ως επόπτης.

Συμμετείχαν επίσης η Ευαγγελία Κρεμεζή,  προϊσταμένη του τμήματος Εκπαιδευτικών Θεμάτων, η Ασπασία Ντανίκα, υπεύθυνη ομάδας φυσικής αγωγής και Αντιπρόεδρος Α΄ της Οργανωτικής Επιτροπής, ο  Σωκράτης Παπαστεργίου, μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής και ο Κωνσταντίνος Μπόλης από το γραφείο της ΔΔΕ Λάρισας.