Μία ιδιαίτερη εορταστική εκδήλωση αφιερωμένη στα Χριστούγεννα διοργανώνουν την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου και ώρα 19.00 στην Κεντρική πλατεία  της πόλης, η Εξωραϊστική Μορφωτική Λέσχη Φιλιππούπολης και το Εργαστήρι Παραδοσιακής και Λαϊκής μουσικής «Μελωδία», σε συνεργασία με την  Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών Δήμου Λαρισαίων.

Πρόκειται για μια μουσικοχορευτική παράσταση βασισμένη σε ρυθμούς και μελωδίες της λαϊκής μας παράδοσης. Θα ακουστούν κάλαντα  από διάφορες περιοχές της Ελλάδας που αναγγέλλουν και υμνούν τον ερχομό του Θεανθρώπου  και θα παρουσιαστούν εθιμικές πράξεις που παλαιότερα αποσκοπούσαν στην καλή υγεία και ευγονία της γης.

Πιο νωρίς, οι 100 χορευτές και μουσικοί που συμμετέχουν στην εκδήλωση, θα περιδιαβούν στο κέντρο της πόλης, τραγουδώντας κάλαντα, ευχόμενοι σε όλους για μια νέα καλύτερη χρονιά.

Η παράσταση έχει τίτλο «Με τις ευχές μας…» και οι διοργανωτές περιμένουν τους κατοίκους και επισκέπτες της Λάρισας και της ευρύτερης περιοχής,  να συμμετέχουν στην όμορφη αυτή βραδιά για να δώσουν και να δεχθούν, τι άλλο; Ευχές!