"Σας στέλνω αυτό το mail για να εκφράσω την έντονη ενόχλησή μου για την Τεχνική υπηρεσία του Δήμου Λαρισαίων", αναφέρει ο αναγνώστης επιστολογράφος:

"Ειμαι κατοικος της οδου Κασσανδρας ( είναι μια μικρή οδος καθετη στην Καλλιθεας και στην Κραννωνος, στην περιοχή που γίνεται η Λαικη της Τεταρτης). Πριν χρόνια ο Δημος απαλλοτρίωσε ενα παλιο σπιτι στο τερμα της οδού,για να γίνει Θεού θελοντος η προεκταση της Καλλιθεας. Το προβλημα ξεκινησε οταν το οικοπεδο μετά το γκρεμισμα του σπιτιού εγκαταλείφθηκε στην τύχη του χωρις καν μια υποτυπωδη περιφραξη. Αποτέλεσμα αυτου ειναι να εχει μετατραεπι φυσικα σε σκουπιδοτοπο, μεχρι και εγκαταλελειμενο αυτοκινητο εχει εντος του,αλλα και χωρος αφοδευσης και ανακουφισης κυριως την ημερα της Λαικής μιας και προσφερεται ο χώρος διπλα στις αυλες των σπιτιών μας.

Εχω καλεσει και εγω προσωπικά και αρκετοι κατοικοι της οδού στον Δημο αρκετες φορες ωστε να λάβει μεριμνα τουλαχιστον να περιφραχθεί και να επιδιορθωθουν οι ζημιες στο τελος του δρόμου,γιατι εχουμε χαλασει ηδη αναρτησεις αυτοκινητων και προφυλακτηρες χωρις καμμια ανταποκριση!

Να περιμενουμε τις επομενες εκλογες μηπως και αξιωθούν,να προβουμε σε αλλου είδους καταγγελίες? εσεις τι προτεινετε?

Μια επισκεψη στο σημειο θα σας πεισει για την κατασταση που επικρατεί..

Ευχαριστω εκ των προτερων και αν τυχον επιθυμειτε θα σας αποστειλω και τα στοιχεία μου.

Κάτοικος Οδού Κασσάνδρας!

Εν ετει 2016..

Στον πολυπαθο Δ.Λαρισαίων!"