Στο Ελατοχώρι βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (15/7) ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος παρέστη στο βραδινό γεύμα της αποστολής της ΑΕΛ στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η αποστολή.
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ χαιρέτησε όλους τους παίκτες και είχε την ευκαιρία να μιλήσει μεταξύ άλλων και με τον Άγγελο Αναστασιάδη για το μεταγραφικό σχεδιασμό. Η απόφαση που έχει παρθεί είναι να γίνουν 3-4 προσθήκες ακόμα.
Ο γνωστός ποινικολόγος ευχήθηκε στους παίκτες να έχουν υγεία και μια πολύ καλή χρονιά, τόνισε ότι οι στόχοι είναι υψηλοί, ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε πως ο φάκελος της ΑΕΛ ήταν ο καλύτερος και έτσι η επιτροπή αδειοδότησης έδωσε συγχαρητήρια.
Αποκάλυψε, επίσης, πως έχει δεχτεί η ΑΕΛ επίσημη πρόταση από την Μπεσίκτας για να συμμετέχει σε τουρνουά από τις 4 έως τις 8 Αυγούστου, αλλά θα πρέπει πρώτα να μιλήσει με το τεχνικό επιτελείο για το αν μπορεί η ομάδα να μεταβεί τότε εκεί.
Από εκεί και πέρα, το πρωί του Σαββάτου (16/7) ο Αναστασιάδης έριξε το βάρος στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης. Οι παίκτες συγκεντρώθηκαν λίγο μετά τις 7.15 και ανέβηκαν προς το βουνό, ενώ επέστρεψαν στο ξενοδοχείο στις 9.15. Στο πρόγραμμα δεν συμμετείχε ο Μανώλης Ροβίδης, ενώ απών είναι ο Ματθαίος Μαρουκάκης με άδεια. Σήμερα δόθηκε ρεπό.
Προτάθηκε ο Χοτζάι
Ο Αρντίτ Χοτζάι προτάθηκε στη Λάρισα και αν συμφωνήσει ο Αναστασιάδης θα δοκιμαστεί. Στην περίπτωση που ο Άγγελος Αναστασιάδης «ανάψει πράσινο φως» τότε ο Αρντίτ Χοτζάι θα περάσει από το... μικροσκόπιό του.
Ο 21χρονος επιθετικός από την Αλβανία πριν από λίγες μέρες δοκιμάστηκε από τον ΠΑΣ αλλά ο Πετράκης δεν πείστηκε. Ετσι ίσως έχει άλλη μια ευκαιρία για να αγωνιστεί στη Super League.
Πηγή ΦΩΤΟ: athleticlarissa.gr