Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Αγίου Γεωργίου στο Μακρυχώρι Δήμου Τεμπών Νομού Λάρισας.

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε το Μακρυχώρι και το ξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου για 7η συνεχόμενη χρονιά, προκειμένου να θαυμάσουν το εντυπωσιακό θέαμα που προσφέρουν οι ιππείς του Ιππικού Ομίλου Μακρυχωρίου «Ο Άγιος Γεώργιος», μεταφέροντας την εικόνα από το ομώνυμο ξωκλήσι στον Ιερό Ναό του Αγίου Θωμά.

Ο Πρόεδρος του Ιππικού Όμιλου Μακρυχωρίου «Ο Άγιος Γεώργιος»  κ. Αθανάσιος  Νάρης  το Δ.Σ. και τα μέλη του, ευχαριστούν θερμά όλους όσους παρευρέθησαν στις εκδηλώσεις, τιμώντας τον Άγιο Εώργιο και όλους τους αναβάτες. Επίσης ευχαριστούν το Σύλλογο Γυναικών Μακρυχωρίου και τα χορευτικά του που συμμετείχαν δίνοντας μια πολύ όμορφη νότα στην εκδήλωση.  Στις εκδηλώσεις  παρεβρέθηκαν ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος ,ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Δημήτρης Τσέτσιλας ,ο Αντιδήμαρχος κ.Αστέριος Σαίτης ,ο δημοτικός σύμβουλος κ.Αχιλλέας Διψάνας ,ο Πρόεδρος του κοινωνικού παντοπωλείου κ.Λάμπρος Ζάρρας , η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κα  Άννα Καραπάνου  τα μέλη κ.Βασίλης Τσέτσιλας και Αποστολίνα Σαΐτη, πρόεδροι συλλόγων και φορέων .