Σημαντική ποσότητα τροφίμων προσέφεραν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων, η διοίκηση και οι μέτοχοι του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας. Ο  πρόεδρος Μιχάλης Σακελαρίου και τα μέλη του Δ.Σ. του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας με αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης στηρίζουν την Δράση  του κοινωνικού παντοπωλείου εμπράκτως με τρόφιμα.

Όπως τόνισε  ο Πρόεδρος του  Αστικού ΚΤΕΛ κ. Μιχάλης Σακελλάρης  «τέτοιες εποχές πρέπει να σκεφτόμαστε τους συνανθρώπους μας  και να δείχνουμε έμπρακτα την υποστήριξη μας», ενώ  από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Δεληγιάννης Δημήτρης συνεχάρη τον πρόεδρο και τα μέλη  του αστικού ΚΤΕΛ για την προσφορά τους στο κοινωνικό παντοπωλείο, ενώ τέθηκαν και ζητήματα για νέα πεδία συνεργασίας ανάμεσα στο Αστικό ΚΤΕΛ και τις κοινωνικές Δομές του Δήμου μας. 

Το παρόν στη παράδοση έδωσε και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα Πρόνοιας κ. Μιχάλης Αναστασίου. 

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτές τις προσπάθειες  μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στην οδό Μανωλάκη  9-11 στο τηλ. 2410-255876, με το Κοινωνικό Συσσίτιο στην οδό Μύρων 7 στο τηλ. 2410-566795 και με το Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων στο τηλ. 2410-680243 στην οδό Οικονόμου εξ Οικονόμου 8Α.