Νεκρός έπεσε το μεσημέρι της Τετάρτης ένας 59χρονος την ώρα που περνούσε δίπλα από την ουρά του ΑΤΜ υποκαταστήματος τράπεζας στην Γιάννουλη Λάρισας

To περιστατικό συνέβη γύρω στις 3 το μεσημέρι όταν ένας άντρας αλβανικής καταγωγής αισθάνθηκε αδιαθεσία την ώρα που έφευγε από τον γιατρό του και περνούσε δίπλα από γειτονικό υποκατάστημα τράπεζας, το οποίο λόγω των ημερών είχε μεγάλη ουρά από κόσμο που περίμενε στο ATM για να κάνει ανάληψη μετρητών. Εκείνη τη στιγμή ο άτυχος άνδρας αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, αφού έκανε εμετό, σωριάστηκε στον δρόμο. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο και στο σημείο έσπευσε ο φαρμακοποιός από γειτονικό φαρμακείο, ωστόσο, δεν κατάφερε να αποτρέψει τον θάνατο του άνδρα. Ο κόσμος που περίμενε στην ουρά κοιτούσε σοκαρισμένος αδυνατώντας να βοηθήσει. Όταν ο 59χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο θάνατος του 59χρονου οφείλεται σε παθολογικά αίτια, με τα αποτελέσματα της νεκροψίας να ανακοινώνονται την Πέμπτη.