Λίγο πριν προχωρήσουν σε νέα ληστεία στην περιοχή Νέο Μοναστήρι, φαίνεται ότι πρόλαβε η Αστυνομία και συνέλαβε τους καταζητούμενους ληστές Σπύρο Χριστοδούλου και Γρηγόρη Τσιρώνη, στη Χρυσή Ακτή Νέας Αγχιάλου Βόλου.

Οι δύο από τους τρεις που διέμεναν στο διώροφο σπίτι, το οποίο είχαν νοικιάσει πριν από περίπου οκτώ μήνες με ψεύτικα στοιχεία, μέσω μεσίτη, θα οδηγηθούν σήμερα Κυριακή (31/05) στην Εισαγγελία Εφετών καθώς εκκρεμούν σε βάρος τους εντάλματα σύλληψης.

Χθες ο εισαγγελέας εκτελέσεως ποινών είχε απαγγείλει τρεις βαριές κακουργηματικές κατηγορίες σε βάρος του 45χρονου Χριστοδούλου και του 37χρονου Τσιρώνη: διακεκριμένη οπλοκατοχή, διακεκριμένη περίπτωση κλοπής και ληστεία κατά συρροή.

Παράλληλα, η αστυνομία περιμένει τα ευρήματα από την εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια των όπλων (τρία καλάσνικοφ και δύο πιστόλια) και των τριών αυτοκινήτων που βρέθηκαν στο διώροφο της Νέας Αγχιάλου προκειμένου να εξακριβώσει αν συνδέονται με άλλες εγκληματικές πράξεις όπως η δολοφονική επίθεση στον σωφρονιστικό υπάλληλο των φυλακών Δομοκού, στη Στυλίδα.

Εν τω μεταξύ συνεχίζει να αναζητείται το άλλο μέλος της συμμορίας, ο Γιώργος Πετράκος ο οποίος διαφεύγει.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, η επιχείρηση οργανώθηκε μετά από πληροφορίες ότι το τελευταίο διάστημα στην περιοχή της Θεσσαλίας βρίσκονται οι ληστές του Διστόμου και ότι επρόκειτο να συναντηθούν με τον Βασίλη Παλαιοκώστα.

newsbomb