Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των πληγέντων  της επαρχίας Φαρσάλων, οι Αντιπεριφερειάρχες Γιώργος Λαδόπουλος και Νίκος Λιούπας και ο διευθυντής Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Λάρισας Χρήστος Ντάγιας, συνεχίζουν και βρίσκονται καθημερινά κοντά στους ανθρώπους, στα χωριά που χτυπήθηκαν από τη θεομηνία.

Παρόντες από την πρώτη μέρα στη  διάσωση ανθρώπων, στη σηματοδότηση επικίνδυνων σημείων, πλάι στα μηχανήματα της Περιφέρειας που επιχειρούν για να αποκαταστήσουν τις οδικές υποδομές,  ακούγοντας προβλήματα, καταγράφοντας ανάγκες και  συμμετέχοντας σε διανομή ειδών πρώτης ανάγκης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα Γιώργος Λαδόπουλος, συναντήθηκε ξανά το Σαββατοκύριακο με κατοίκους και είχε συνεργασία με τους  πρόεδρους των Τοπικών Κοινοτήτων Γ. Μπόγκα στο Βασιλί, Ν. Γούσιο στο Ευύδριο, Μ. Ντάφο στο Πολυνέρι, Μ. Στάικο στον Σταυρό, Μπ. Σκαντζούρη στην Υπέρεια, Β. Βασιλόπουλο στο Κατωχώρι και με την πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Φαρσάλων Ντόρα Πρεκατέ.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Νεολαίας Νίκος Λιούπας βρέθηκε Παρασκευή και Σάββατο στα χωριά της επαρχίας,   για τη διανομή  500 μερίδων φαγητού  στους κατοίκους των χωριών Βασιλί, Ευύδριο, Υπέρεια, Πολυνέρι και Σταυρό, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Φαρσάλων Χρ. Μπασαγιάννη  και εθελοντικές οργανώσεις.