Για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 η Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας της Περιφέρειας Θεσσαλίας έχει την τιμή να ανακοινώσει το ακόλουθο πρόγραμμα εκδηλώσεων:

TΡΙΤΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

Γενικός Σημαιοστολισμός από της 8ης πρωινής ώρας της 23ης  μέχρι και της δύσης του ηλίου της 25ης Μαρτίου 2015.

Φωταγώγηση των Δημόσιων, Δημοτικών Καταστημάτων, καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 24ης και 25ης Μαρτίου.

Εορταστικές εκδηλώσεις και ομιλίες σε όλες τις σχολές, σχολεία και ιδρύματα της πόλης από καθηγητές και δασκάλους σχετικά με την εθνική επέτειο. 

ΩΡΑ 12:00 Απότιση φόρου τιμής από τους μαθητές, σπουδαστές, προσκόπους,  οδηγούς, φορείς και συλλόγους στο Ηρώο πεσόντων της πόλης μας.

 ΤΕΤΑΡΤΗ  25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

ΩΡΑ 07:00 Θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες όλων των εκκλησιών με  φροντίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης & Τυρνάβου. Εωθινό  από τη μουσική της 1ης Στρατιάς και τη Φιλαρμονική του Δήμου Λάρισας στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

 ΩΡΑ 08:00 Επίσημη Έπαρση Σημαίας. 

ΩΡΑ 10:30 Άφιξη επισήμων και έναρξη δοξολογίας στο Μητροπολιτικό Ναό του  Αγ.Αχιλλείου, στην οποία θα  χοροστατήσει ο Μητροπολίτης   Λαρίσης και Τυρνάβου Σεβ. κ.κ. Ιγνάτιος. Μετά το τέλος της δοξολογίας και εντός του Ιερού Ναού θα εκφωνηθεί  ο πανηγυρικός της ημέρας από την κα. Κουφογιάννη Παρασκευή Διευθύντρια του 11ου Λυκείου Λάρισας 

ΩΡΑ 11:00 Επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της πόλης και κατάθεση στεφάνων  από ανώτατες πολιτικές και στρατιωτικές αρχές, εφεδροπολεμιστικές  οργανώσεις και εκπροσώπους της Εθνικής Αντίστασης όλων των  παραρτημάτων των αναγνωρισμένων αντιστασιακών οργανώσεων. 

ΩΡΑ 11:30 Παρέλαση των Αναπήρων Πολέμου, Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης,   Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, μαθητών, Προσκόπων, Οδηγών, πολιτιστικών συλλόγων και τμημάτων των ενόπλων δυνάμεων.