Η παράταξη «Συνεργασία για πορεία ανάπτυξης» με επικεφαλής τον κ. Κ. Κολλάτο, εγκαλεί τον δήμαρχο Τεμπών για «απευθείας ανάθεση έργου σε κουμπάρο του».

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

"Αναγκαζόμαστε εν μέσω της πανδημίας, εν μέσω της αβεβαιότητας και ανασφάλειας που χαρακτηρίζει  το σύνολο των επιχειρήσεων και των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα να καταγγείλουμε  την Δημοτική Αρχή ,τον Δήμαρχο και τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΠΕΠ του Δ.Τεμπών επειδή παραμένουν πιστή στην φιλοσοφία «ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ -ΦΙΛΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ .»

Μπορεί αυτούς τους 9 μήνες η Δημοτική Αρχή να μην έχει επιδείξει τίποτα ουσιαστικό σε αντιστοιχία με τις προεκλογικές υποσχέσεις, μπορεί να φωτογραφίζονται και να «καμαρώνουν » για πλήθος έργων που κάποιοι άλλοι κατέβαλλαν  μεγάλες προσπάθειες για να τελεσφορήσουν αλλά «ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ »την τακτοποίηση  συγγενών και φίλων .

Συγκεκριμένα με ημερομηνία 29-4-2020 και αριθμό ΑΔΑ ΨΓΥΣΟΚΨ5-6Ψ3 που δημοσιεύθηκε στο διαύγεια ο Πρόεδρός του Δ.Σ του ΔΟΠΑΠΕΠ αποφάσισε την απευθείας ανάθεση έναντι του ποσού των 11.160 ευρώ με τίτλο

«Εργασίες  συντήρησης χλοοτάπητα γηπέδων της Δ.Ε Κάτω Ολύμπου.»

Το παράδοξο όμως είναι ότι η συγκεκριμένη παροχή υπηρεσίας ανατέθηκε στην σύζυγο του αντιπροέδρου του ΔΟΠΑΠΕΠ και μέλος του Τοπικού Συμβουλίου της Τ.Κ Πυργετού οι οποίοι πέραν των άλλων είναι και κουμπάροι του Δημάρχου Τεμπών κ.Γ.Μανώλη.

Πληροφορίες δε αναφέρουν ότι επίκεινται και άλλες απευθείας αναθέσεις του ιδίου αναδόχου τόσο σε εργασίες συντήρησης αγωνιστικών χωρών άλλων Δ. Ενοτήτων όσο και στις υπηρεσίες πρασίνου του Δήμου.

Αν θεωρείται κ.Δήμαρχε ότι οι παραπάνω αναθέσεις είναι νόμιμες και στα πλαίσια της κείμενης νομοθεσίας πρέπει να γνωρίζεται ότι δεν συνάδουν με τους κανόνες της ηθικής και δεοντολογίας.

Σε μια περίοδο όπου ο επιχειρηματικός κόσμος δίνει την σκληρή μάχη της επιβίωσης ο κ.Μανώλης ,υπέρμαχος κατά τα άλλα της αξιοκρατίας και της διαφάνειας συνεχίζει να ενισχύει «τα δικά του παιδιά » αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά ότι «τα προεκλογικά γραμμάτια σε κολλητούς και κουμπάρους »θα πληρωθούν στο ακέραιο!

Ας ελπίσουμε κ.Δήμαρχε να αφουγκραστείτε το σύνολο των δημοτών και όχι μερίδα αυτών και να διορθώσετε όσο είναι ακόμη νωρίς τα Πολιτικά σας ατοπήματα.

ΥΓ: Την «κουμπαριά»την επικαλούνται και την χρησιμοποιούν οι ανάδοχοι κάνοντας πολλές φορές και επίδειξη «ισχύος»,ενώ ο κος Μανώλης πριν «αλέκτωρ λαλήσει τρις» την αρνείται πεισματικά."