Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΑΕΛ καταγγέλλει στοιχηματική εταιρεία για τις προβλέψεις και αποδόσεις στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ καταγγέλλει την στοιχηματική εταιρεία Stoiximan για επικίνδυνα και παράνομα "παιχνίδια" όσον αφορά τις προβλέψεις της για τον αγώνα της Κυριακής απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Συγκεκριμένα και εντελώς αδικαιολόγητα κατά τις χθεσινές της προβλέψεις, η νίκη της ομάδος μας εδίνετο με απόδοση 5 και σήμερα με απόδοση 4,5.

Η δε νίκη του Αστέρα Τρίπολης στην έδρα της ομάδος μας χθες εδίδετο με απόδοση 1,40 και σήμερα με απόδοση 1,80.

Δεν μπορούμε να αντιληφθούμε με ποια λογική οι αναλυτές του στοιχήματος της συγκεκριμένης εταιρείας, η οποία από τότε που απορρίψαμε την πρόταση του τότε διευθύνοντος συμβούλου κ. Σπανουδάκη για να την διαφημίζουμε στο εμπρόσθιο μέρος της φανέλας μας, επιδεικνύει μια εντελώς εχθρική συμπεριφορά με τις παράλογες προβλέψεις των αναλυτών της (2η συνεχή χρόνια μας δίνει πρώτο φαβορί για τον απευθείας υποβιβασμό στην Super League 2), κάνει αυτές τις εντελώς παράλογες προτάσεις προς τους παίκτες του στοιχήματος, αφού μόνο μια απλή μελέτη των αποτελεσμάτων στους αγώνες μεταξύ της ΑΕΛ και του Αστέρα Τρίπολης, όταν είμαστε γηπεδούχοι, αλλά και η εικονα της ομάδος μας τις τελευταίες αγωνιστικές, παρά τον διαιτητικό διωγμό με κίτρινες κάρτες και αποβολές, οδηγεί σε διαφορετικά συμπεράσματα.

Η ΑΕΛ καλεί τις εισαγγελικές αρχές τόσο της Λάρισας όσο και των Αθηνών να διατάξουν προκαταρκτική εξέταση και να ερευνήσουν τι ακριβώς γνωρίζουν περισσότερο οι αναλυτές που δίνουν φαβορί για τη νίκη, και μάλιστα με τόσο χαμηλές αποδόσεις, τον Αστέρα Τρίπολης και φαβορί για την ήττα την ομάδα μας με τόσο μεγάλες αποδόσεις, αφού εκτός των άλλων ο Αστέρας Τρίπολης θα αγωνιστεί χωρίς 5 εκ των βασικοτέρων παικτών του (Παπαδόπουλος, Μουνάφο, Σουάρες, Μπαράλες, Ιγκλέσιας) και η ομάδα μας για πρώτη φορά υπερπλήρης, αφού επανέρχονται και οι Αλί Γκαζάλ και Ράικο Μιλοσάβλιεβιτς.

Εφόσον οι Εισαγγελείς δεν παρέμβουν αυτεπαγγέλτως, η ΑΕΛ θα υποβάλλει μηνυτήρια αναφορά, ώστε να εκλείψουν αυτού του είδους οι στοιχηματικές βρωμιές».