Πολλοί και πολλές αναζητάνε τάξεις με μαθήματα σύγχρονου χορού, σε διάφορες σχολές χορού, κυρίως σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Αν είστε και εσείς φαν αυτού του είδους και θέλετε να ξεκινήσετε μαθήματα, σας προτείνουμε την σχολή χορού Golden Steps που έχει πολλά τμήματα σύγχρονου χορού και άλλα είδη, καθημερινά και ώρες που σας βολεύουν.

Δεν είναι τυχαίο που οι χορευτές έχουν σώμα άξιο θαυμασμού!

Ο χορός αυξάνει τον ρυθμό του μεταβολισμού και προκαλεί καύσεις πολύ έντονες που συμβάλλουν στην απώλεια κιλών και στο χτίσιμο του σώματος. Έχει βρεθεί μάλιστα ότι μία έντονη χορογραφία περίπου δύο ωρών ισοδυναμεί με σπριντ 800 μέτρων!

Στον χορό, χρησιμοποιείται κυρίως η διαφραγματική αναπνοή, η οποία αποδεδειγμένα κάνει πολύ καλό στην καρδιά και στους πνεύμονες.

Μπορείτε να ενταχθείτε σε οποιοδήποτε τμήμα σύγχρονου χορού

Ο καθένας μπορεί να ξεκινήσει μαθήματα σύγχρονου χορού, ανεξάρτητα με το φύλο και την ηλικία. Υπάρχουν τμήματα αρχαρίων αλλά και για όλα τα επίπεδα, όπως και ενηλίκων.Μετά από λίγα μόλις μαθήματα θα δείτε διαφορά στις αντοχές σας και στο σώμα σας.

Όσο περισσότερο ασχοληθείτε τόσο πιο πολύ θα αγαπήσετε τον σύγχρονο χορό

Η κάθε χορογραφία είναι μοναδική, τα βήματα κάθε φορά και πιο δυναμικά, η συνοδεία της μουσικής πολύ ιδιαίτερη και όλα αυτά στο παρκέ του χορού της κάθε αίθουσας που εντυπωσιάζει.

Η σχολή Golden Steps στην Θεσσαλονίκη, θα σας προσφέρει την ευκαιρία να δοκιμάσετε τον χορό που σας ενδιαφέρει και να εναχθείτε στο τμήμα που σας ταιριάζει.

Οι δάσκαλοι χορού είναι όλοι καταρτισμένοι στο αντικείμενο με πολλά χρόνια εμπειρίας. Στην σχολή λειτουργούν και επαγγελματικά τμήματα για όσους επιθυμούν να δώσουν εξετάσεις και να αποκτήσουν κάποιο δίπλωμα.

Δείτε περισσότερα για μαθήματα σύγχρονου χορού στη σχολή Golden Steps