Χάρη σε ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα με τρία γκολ μέχρι το 17' και τέσσερα στο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα 4-1 την ΑΕΛ στο άδειο -λόγω τιμωρίας από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ- «Καραϊσκάκης» και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Ολυμπιακός, που είχε 14 τελικές στο πρώτο ημίχρονο έναντι μίας της ΑΕΛ, πέτυχε τρία γκολ μέσα σε οκτώ λεπτά και «κλείδωσε» γρήγορα τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο Μασούρας πέτυχε το γκολ της βραδιάς με βολέ στην κίνηση μετά από ασίστ του Τσιμίκα στο 9', ενώ στο 11' έκανε και το 2-0 από πάσα του Σουντανί. Στο 17' ο Σουντανί από δημιουργός έγινε εκτελεστής πετυχαίνοντας το 3-0 με σουτ στην κλειστή γωνία του Κρίστινσον.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει και στο 37' με πέναλτι (που εκτέλεσε δύο φορές) ο Ελ Αραμπί (ο οποίος έφτασε τα 14 γκολ) ανέβασε το σκορ στο 4-0. Στο 56' ο Ουάρντα μείωσε σε 4-1 εκμεταλλευόμενος λάθος του Σα που έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του.

Οι  συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Γκασπάρ, Μπα, Αβραάμ, Τσιμίκας (81' Τοροσίδης), Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μασούρας, Μπρούνο, Σουντανί (74' Μπενζιά), Ελ Αραμπί (65' Γκερέρο).

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Μιχαήλ, Ουάρντα, Μιλοσάβλιεβιτς, Ζίζιτς, Μόρας (79' Φιλίποβιτς), Σεσέροβιτς, Μπέρτος, Κάτσε (59' Μπάλλας), Νούνιτς (70' Πινακάς), Στάνκοβιτς

Κούγιας: «Ντροπή, θα τιμωρηθούν με πολύ μεγάλο πρόστιμο»

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας στη διάρκεια του αγώνα με γραπτή δήλωση έκανε λόγο για ντροπή και ανακοίνωσε την επιβολή υψηλού προστίμου.

«Αυτή η ντροπή προσβάλλει και την ιστορία της ΑΕΛ και εμένα, γιατί η ΑΕΛ δεν είναι ούτε Παναιτωλικός ούτε Αστέρας Τρίπολης, χωρίς να θέλω να προσβάλλω καμία ομάδα, αλλά τα μεγέθη είναι διαφορετικά.

Έχω κάνει υπομονή και με το 3-0 της Καλαμάτας και με το 0-3 της Λαμίας, λόγω της επιμονής του κ. Γρηγορίου να μην ταράξουμε την ομάδα λόγω των υπολοίπων καλών αποτελεσμάτων που έφεραν την ομάδα στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Έχω ιστορία και στη ζωή μου και στη δουλειά μου και στο ποδόσφαιρο και δεν ανέχομαι να με προσβάλλει κανείς. Μπορεί να είχαμε ελλείψεις, αλλά όσοι παίζουν σήμερα είναι βασικοί και ακριβοπληρωμένοι για τα δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το να χάνεις από τον Ολυμπιακό δεν είναι κάτι που δεν μπορεί να γίνει, αλλά το να δέχεσαι 4 γκολ στο πρώτο ημίχρονο εκ των οποίων τα 3 στο πρώτο 20λεπτο είναι ντροπή και πρόκληση για μια ομάδα που θέλει να παίξει στην Ευρώπη.

Και αυτοί που έπαιξαν στην Καλαμάτα και αυτοί που έπαιξαν με τη Λαμία και αυτοί που παίζουν σήμερα θα τιμωρηθούν με πολύ μεγάλο πρόστιμο, το οποίο δεν θέλω να ανακοινώσω δημοσίως και θα το ανακοινώσω μετά το τέλος του αγώνα στα αποδυτήρια».

ethnos.gr