Την Κυριακή στο Συκούριο πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για το άναμμα ου Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Η πλατεία από νωρίς ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο,όπου απολάμβανε νότες μουσικής, αισιοδοξίας και χαράς.

Η εκδήλωση άνοιξε με ένα σύντομο χαιρετισμό του Δημάρχου  Τεμπών κ. Γιώργου Μανώλη ο οποίος ευχήθηκε σε όλους «καλά Χριστούγεννα και η νέα χρονιά 2020 να είναι μια χρονιά  εποικοδομητική, μια χρονιά δημιουργικότητας και αισιοδοξίας, αλλά κυρίως γεμάτη Αγάπη και Υγεία».

Ακολούθησε η εξαιρετική απόδοση Χριστουγεννιάτικων τραγουδιών από τη φιλαρμονική του Δήμου Τεμπών, συνοδεία  της παιδικής χορωδίας της Μουσικής Σχολής Τεμπών, ενώ ο Άη Βασίλης δεχόταν γράμματα από τα παιδιά και μοίρασε γλυκά και ζαχαρωτά.

Tην όλη εκδήλωση επιμελήθηκε  ο  ΔΟΠΑΠΕΠ σε συνεργασία  με όλους τους Σύλλογος που δραστηριοποιούνται στο Συκούριο, στήνοντας πάγκους, όπου προσέφεραν ζεστό τσάϊ, γλυκά, ζεστούς λουκουμάδες, επίσης για τα παιδιά λειτουργούσε εργαστήρι κατασκευών, face painting (ζωγραφική προσώπου), από την ακαδημία ποδοσφαίρου ΣΦΑΝ  στήθηκε παιχνίδι δεξιοτήτων σκοραρίσματος και ξυλοπόδαρος διασκέδαζε τα παιδιά και όχι μόνο.  Επίσης όμορφη νότα έδωσαν τα δεκάδες φαναράκια που ενώ υψώνονταν φώτιζαν τον χειμωνιάτικο ουρανό.

Υπεύθυνη παρουσίας της όλης εκδήλωσης ήταν η κ. Στέλλα Καρατζόγλου.

Στην εκδήλωση εκτός του δημάρχου παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι κ. κ. Παν. Γκατζόγιας και Γ. Νικολάου, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. κ. Χρ. Κακαγιάννης, Ζ. Γκανάτσιος και Αθ. Βλάχος, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Χρ. Κρικώνης, οι Πρόεδροι Κοινοτήτων Συκουρίου, Καλοχωρίου Μακρυχωρίου, Πουρναρίου και Ευαγγελισμού κ. κ. Μ. Γκουντής, Γ. Σαίτης, Άννα Καραπάνου-Μαγαλιού, Ιωάνν. Μακρής και Ιωάνν. Κακαρδάκης αντίστοιχα, η πρώην Πρόεδρος Συκουρίου κ. Μ. Παπαζαχαρία, ο πρώην δήμαρχος Νέσσωνος κ. Ν. Γερογιάννης, τοπικοί σύμβουλοι, πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής και πλήθος κόσμου.