Ισχυρό μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης έστειλε η μεγάλη συμμετοχή πολιτών, στην φιλανθρωπική Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών «Μελίνα» που έλαβε χώρα την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, στο Γυμνάσιο του Μεγάλου Ευϋδρίουτου δήμου Φαρσάλων, με στόχο την ενίσχυση της «Κιβωτού του Κόσμου».

Hχορωδία του ΟΠΑΚΠΑ του δήμου Φαρσάλων και η παιδική χορωδία της «Κιβωτού του Κόσμου» Βόλου, με χριστουγεννιάτικες μελωδίες δημιούργησαν ένα ζεστό εορταστικό κλίμα και εισέπραξαν το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων.

Στον χαιρετισμό του, ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου, εξήρε την πρωτοβουλία του Συλλόγου Γυναικών «Μελίνα» για τον οποίο σημείωσε πως «αποτελεί φωτεινό φάρο και οδηγό σ’ αυτή τη δύσκολη εποχή που διάγουμε, με την πολυσχιδή προσφορά του στην κοινωνία και τον πολιτισμό».

Χαιρετισμό επίσης απηύθυνε η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών «Μελίνα» κ. Βάνα Χαροκόπου και η εκπρόσωπος της «Κιβωτού του Κόσμου», εκπαιδευτικός παιδαγωγός, κ. Ελένη Εξάρχου.

Το παρόν έδωσαν επίσης μεταξύ άλλων ο ιερέας π. Κωνσταντίνος Τσιαντούλας, οι αντιδήμαρχοι Φαρσάλων κ.κ. Σοφία Χατζηπλή, Σταύρος Κουκουλιός και Νίκος Γατζόγιας, ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ του δήμου Φαρσάλων κ. Χρήστος Μπασαγιάννης, ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Κοινότητας ΜεγάλουΕυϋδρίου κ. Νίκος Γούσιος καιο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Φαρσάλων κ. Γιώργος Πιτσάβας.