Με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας κ. Αστέριο Μαντζιώκα και τον Αστυνομικό Διευθυντή Λάρισας κ. Χρήστο Σιμούλη συναντήθηκε η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής ν. Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη.

Η βουλευτής ενημερώθηκε για τα ζητήματα ασφάλειας, που απασχολούν την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, αλλά και την Περιφέρεια Θεσσαλίας γενικότερα.

Ενημερώθηκε, επιπλέον, για τις ελλείψεις σε υλικοτεχνικά μέσα, όπως και για τις ελλείψεις προσωπικού σε οργανικές θέσεις, ζητημάτων δηλαδή που δημιουργούν προσκόμματα στον τρόπο λειτουργίας και τη δυναμική των κατά τόπους αστυνομικών τμημάτων.

Επιπρόσθετα, η Ευαγγελία Λιακούλη ενημερώθηκε και για τις πολλές πρόσφατες επιτυχίες που σημείωσαν οι δύο Υπηρεσίες.

Συζητήθηκαν επίσης θέματα ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, τα οποία γίνονται θύματα εγκληματικότητας σε καθημερινό επίπεδο, καθώς και οι προληπτικές προσπάθειες που η ΕΛ.ΑΣ. καταβάλλει, προκειμένου ομάδες του πληθυσμού να επανενταχθούν στον κοινωνικό ιστό, με απώτερο στόχο τη μεσοπρόθεσμη μείωση της παραβατικότητας.

Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και με την σειρά της η Λαρισαία βουλευτής ανέλαβε την στενή παρακολούθηση των ζητημάτων που συνεχώς προκύπτουν, και τη μεταφορά τους με όλους τους διαθέσιμους τρόπους σε κεντρικό επίπεδο, προκειμένου να βρίσκονται άμεσα λύσεις.