Το τελευταίο τους φιλικό πριν την έναρξη της Σούπερ Λίγκας 2 έδωσαν την Παρασκευή (20/9) το απόγευμα ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον Απόλλωνα Λάρισας στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής.

Οι Γιαννιώτες επικράτησαν με 4-1 και συνέχισαν την καλή εικόνα των φιλικών, ενώ ο Απόλλωνας γνώρισε την ήττα και προβλημάτισε ειδικά με την παρουσία του στην άμυνα.

Βέβαια όλα θα ΄ταν διαφορετικά αν οι Λαρισαίοι είχαν προηγηθεί στο 30’ καθώς κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Τασιούλη από τον Μπουκουβάλα.

Ο Χατζής όμως που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο το γρήγορο 2-0 του ΠΑΣ στο πρώτο δεκάλεπτο έδωσε στην ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη το πρώτο λόγο. Στο 48’ λοιπόν ο Νάουμετς με εξαιρετική κάθετη βρήκε τον Λεό και εκείνος πλάσαρε εύστοχα τον Γκέκα κάνοντας το 1-0.

Επτά λεπτά μετά ο Νικολιάς με πάσα βρήκε τον Οικονομόπουλο και εκείνος από τα δεξιά με ωραία προσπάθεια και συρτό σουτ πέτυχε το 2-0.

Στο 65’ οι Ηπειρώτες ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 3-0 όταν ο Παμλίδης πάσαρε στον Λώλη και εκείνος βγήκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα των Λαρισαίων που έκανε άστοχη έξοδο και πέτυχε το τρίτο γκολ της ομάδας του.

Ένα λεπτό μετά το 80’ ο εξαιρετικός Νάουμετς πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια αμυντικού του Απόλλωνα και με αριστερό σουτ έκανε το 4-0. Στο 83’ ο Απόλλων μείωσε στο τελικό 4-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σιφναίου, ένα πέναλτι που προήλθε από χέρι του Πήλιου.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Γιαννίκογλου, Σκόνδρας, Σιόντης, Αποστολόπουλος, Μπουκουβάλας, Κάστρο, Πίτου Γκαρσία, Νικολιάς, Νάουμετς, Καρτάλης, Λεό.

Έπαιξαν και οι: Χουτεσιώτης, Ζιουλής, Πανουργιάς, Οικονομόπουλος, Πήλιος, Λιάσος, Ράντοβατς, Λάμπρης, Λώλης, Γροσδάνης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Αριάν Μπελά): Γκέκας, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Καρρίκι, Καρατάσιος, Σουλιώτης, Χατζής, Νούσιος, Τασιούλης, Μπαστακός, Γκουστάβο.

Έπαιξαν και οι: Βασιλειάδης, Βαγενάς, Μπρέμπος, Καμπέρης, Γεωργακόπουλος, Κούλπας, Νύκταρης, Μπιμάι, Σιφναίος, Κωστούλας, Ναζίμ.

a-sports.gr