Στις θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Αγίας Μαρίνης που διοργάνωσε ο σύλλογος Γυναικών Κιλελέρ «Αγία Μαρίνα» σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού, τους τοπικούς φορείς και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο παραβρέθηκε ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος.

Ο δήμαρχος αρχικά παρακολούθησε την τέλεση του μεθεόρτιου εσπερινού μετ’ αρτοκλασίας και Θείου κηρύγματος στον ομώνυμο ναό και στη συνέχεια συμμετείχε στις εκδηλώσεις όπου διανεμήθηκε παραδοσιακό φαγητό και εμφανίστηκαν τα παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα «Αγία Μαρίνα» του Κιλελέρ, «Μυρμιδόνες», ΜΕΣ Αγίου Θωμά, Αχιλλείου, Μελίας και Νέο Περιβολίου.

Οι εκδηλώσεις έκλεισαν με γλέντι από λαϊκοδημοτική ορχήστρα.

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Σ. Καλέτσιος και Ι. Μπακαλόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Β. Βισβίκης και Ι. Πινάκα, οι νεοεκλεγέντες ΔΣ Ελ. Ζωιοπούλου, Β. Χλιάπη – Γκονιαρούδη, Γ. Ακριβούλης και Α. Μούσιος, ο πρόεδρος της ΤΚ και τα μέλη ΤΣ Απ. Κοντογιάννης, Αν. Κοκότσικας, Χ. Κοκότσικας και Δ. Αραμπατζής, ο νεοκλεγείς πρόεδρος της ΤΚ Κιλελέρ και τα μέλη του ΤΣ Αθ. Ζιόμπουρας, Δ. Γκέμας, Ε. Μαραγγούλης και Ι. Μπανταλού.