Συνάντηση με τον Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας πραγματοποίησε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου, στο πλαίσιο των επαφών της με τους θεσμικούς φορείς του νομού.

Στη συζήτηση και αφού η κα Μπίζιου άκουσε προσεκτικά τις απόψεις των εμπόρων της Λάρισας, αναλύθηκε το πρόγραμμα της ΝΔ για την οικονομία και των μέτρων στήριξης του εμπορίου και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Αμέσως μετά τη συνάντηση η κα Μπίζιου δήλωσε σχετικά:

«Η επαφή μου με τους ανθρώπους του Εμπορικού Συλλόγου της Λάρισας, τους στυλοβάτες της τοπικής μας οικονομικής ραχοκοκαλιάς είναι συχνή και από την ιδιότητά μου ως νομική σύμβουλος του Επιμελητηρίου Λάρισας.

Οι έμποροι δίνουν καθημερινό αγώνα, έχοντας απέναντι τους το ελληνικό κράτος. Η υπέρμετρη φορολογία, οι αβάστακτες ασφαλιστικές εισφορές, η πολυνομία και τα εμπόδια που αυτή δημιουργεί στο επιχειρείν, συνθέτουν ένα σκηνικό δυσοίωνο για αυτούς, τους υπαλλήλους και τις οικογένειες τους.

Ο εμπορικός κόσμος την τελευταία δεκαετία πλήρωσε υψηλό τίμημα σε σχέση με άλλες κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες. Χιλιάδες έμποροι αναγκάστηκαν να κατεβάσουν ρολά, με συνέπεια την αύξηση της ανεργίας και την καταστροφή της μεσαίας τάξης.

Εθνικό μας καθήκον και ύψιστη προτεραιότητα της αυριανής κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η έμπρακτη στήριξη του εμπορικού κόσμου, με στόχο την επιστροφή στην κανονικότητα. Θα είμαι πάντα δίπλα στον εμπορικό κόσμο του νομού, δίνοντας τον αγώνα μαζί τους από το ίδιο μετερίζι».