Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος και ο Αθανάσιος Σαρατζιώτης  μαζί, για μια «Λάρισα Μπροστά», με τη Ρένα Καραλαριώτου

Η Νέα Δημοκρατία και ο πρόεδρός της, Κυριάκος Μητσοτάκης, απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι επαινούν την Αριστεία, αλλά ταυτόχρονα δίνουν  και ίσες ευκαιρίες σε όλους,  να αναδείξουν και να αναπτύξουν τις αρετές τους  και να γίνουν οι ίδιοι πρωταγωνιστές. Η ζωή είναι ένας καθημερινός μαραθώνιος και οι αγωνιστές της, έχουν μάθει πρωταθλητισμό. 

Ζωντανό παράδειγμα, ο  αγαπητός συνάδελφος – ιατρός  Στέλιος Κυμπουρόπουλος, εκλεγμένος Ευρωβουλευτής, πρώτος στις επιλογές των Ελλήνων πολιτών . Δεν διστάζει   να μιλήσει για τις αδυναμίες του, για τη διαφορετικότητα του και να  αναφερθεί με σοφία, σύνεση και αγάπη για τα άτομα με ειδικές ανάγκες . Διαφορετικές  αφετηρίες, διαφορετικοί δρόμοι, διαφορετικές δυνατότητες. Πίστεψε το όνειρο του, πίστεψε και συντάχθηκε στο πλευρό του Κυριακού Μητσοτάκη για μια νέα αρχή, για ένα καλύτερο μέλλον, για ένα Κράτος δικαίου, πρόνοιας, εκπαίδευσης, για ένα κοινωνικό Κράτος . 

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος έστειλε το μήνυμά του, με την παρουσία του στη Λάρισα, στην χθεσινή διευρυμένη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Λάρισας,  αλλά προπάντων με τη στήριξή του  στην Υποψήφια Δήμαρχο Λαρισαίων Ρένα Καραλαριώτου, με το συνδυασμό «Λάρισα Μπροστά». Μια γυναίκα με δύναμη ψυχής, με πείσμα, με γνώση αλλά και με ευαισθησίες για τον αδύναμο συνάνθρωπο, για  τον πολίτη που θέλει να νιώσει ευρωπαίος πολίτης. Παρουσίασε  ένα εμπεριστατωμένο πρόγραμμα, ένα υλοποιήσιμο πρόγραμμα.

Ως γιατρός , και προπάντων ως πολίτης αυτής της πόλης θα ήθελα μια πόλη διαφορετική.  Με σύγχρονες δομές , με δυνατότητα πρόσβασης για όλους , φιλική προς το περιβάλλον, με ευρωπαϊκή ταυτότητα. 

Ο τομέας υγείας της Νέας Δημοκρατίας θα υποστηρίξει κάθε υγιή  προσπάθεια, γιατί απλά σέβεται τον πολίτη. Σέβεται τη διαφορετικότητα. Σέβεται την διαφορετική άποψη.

  Σαρατζιώτης Β.  Αθανάσιος   MD, PHD, MSC.

Τομεάρχης Υγείας - μέλος του μητρώου στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.