Η Δόξα Δράμας έκανε τη νίκη της ημέρας στη Football League, καθώς επικράτησε 2-0 του Απόλλων Λάρισας κι έδωσε νέο ενδιαφέρον στη μάχη για τη δεύτερη θέση.
Κι αυτό όχι γιατί οι «μαυραετοί» μπήκαν στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης, αλλά γιατί στέρησαν από τον Απόλλωνα την ευκαιρία να ξεφύγει στη βαθμολογία της Football League.
Έτσι σε συνδυασμό με το 0-0 στην Καλαμαριά, οι Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου και Παναχαϊκή είναι ισόβαθμοι στου 40 βαθμούς!
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά και στο 1’ προηγήθηκαν με τον Κρητικό. Οι Θεσσαλοί απείλησαν στο 16’ με διπλή ευκαιρία από τους Τασιουλή και Μπραμπίγια, ενώ και η Δόξα είχε μία μεγάλη φάση με τους Πέρεθ και Ανδρέου στο 16’.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση, αλλά τελικά το γκολ ήρθε από τον Κρουθ στο 78’ και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Δημήτρης Σπανός): Μένκα, Σιώπης, Πεταυράκης, Καψάλης, Ανδρέου, Πατράλης, Μακρής, Μάρτινς (92’ Σαμπανίδης), Κρητικός (68’ Κρουθ), Μπαϊκαρά, Πέρεθ (61’ Ρουγκάλας).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Άριαν Μπελά): Μαντζάρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης (71’ Γκουντρουμπής), Κοντοές (46’ Αιγιώτης), Καρατάσιος, Χατζής, Λίταινας (77’ Ζίκο), Μαρκολίνο, Τασιούλης, Μπραμπίγια, Λουκάο.

sportime.gr