Σχετικά με τις πρόσφατες καταγγελίες της κ. Ρ. Καραλαριώτου για το «Πάρκο των Ευχών» ο Δήμος Λαρισαίων σε ανακοίνωση – απάντηση αναφέρει τα εξής:
Εκλογές έρχονται, δεν προκαλεί πλέον καμία απορία, το γεγονός ότι η κ. Καραλαριώτου θεωρεί πως το «Πάρκο των Ευχών» αποτελεί πρόσφορο πεδίο αντιπαράθεσης και κριτικής προς τη δημοτική αρχή. Παρά τις δημόσιες τοποθετήσεις της ότι τάσσεται  θετικά με τη διοργάνωση του θεματικού Χριστουγεννιάτικου Πάρκου, τόσο πέρσι όσο και φέτος προσπάθησε  να δημιουργήσει σκιές και να αφήσει υπονοούμενα, προκαλώντας έτσι εύλογες απορίες για το εάν τελικώς θέλει το Πάρκο. 
Αυτή τη φορά αναφέρεται στα χρήματα που κατέβαλε ο Δήμος. Μόνο που η κ Καραλαριώτου, επικαλείται ποσά που δαπανήθηκαν για το σύνολο του στολισμού και των εκδηλώσεων αλλά σε όλη την πόλη, αλλά και εργασίες υποδομών που έγιναν στο Αλκαζάρ.  Προσπαθεί έτσι να δημιουργήσει σύγχυση.
Ολοι όμως σ΄ αυτή την πόλη αναγνωρίζουν  πως φέτος ο εορταστικός διάκοσμος στο εμπορικό κέντρο άλλα και στο Πάρκο ήταν εμπλουτισμένος. Όπως και ο περσινός ήταν βελτιωμένος σε σχέση με τον προπέρσινο. Εξάλλου από την αρχή της θητείας σταδιακά και κάθε χρόνο ενισχύουμε  και βελτιώνουμε τον εορταστικό φωτισμό στην πόλη.
Ευκαιρίας δοθείσης το επαναλαμβάνουμε άλλη μια φορά: Το Πάρκο των Ευχών δημιουργήθηκε από το Δήμο Λαρισαίων πρωτίστως για τους Λαρισαίους και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, αλλά και ως ακόμα μια ενέργεια για την εξωστρέφεια και προβολή της πόλης. Η λειτουργία του Πάρκου έχει ανταποδοτικό χαρακτήρα προς τους κατοίκους,  τους επαγγελματίες και γενικότερα την τοπική οικονομία.
Και εκ του αποτελέσματος πλέον, η εντυπωσιακή αύξηση της επισκεψιμότητας στην πόλης μας την περίοδο των γιορτών, δεν αμφισβητείται , ούτε επίσης το γεγονός ότι με δυο μόνο διοργανώσεις  του Πάρκου των Ευχών, η Λάρισα έχει μπει για τα καλά στον χάρτη των χριστουγεννιάτικων προορισμών. 
Σε ό,τι αφορά στα οικονομικά στοιχεία και τα ποσά που διατέθηκαν,  αυτά έχουν συζητηθεί διεξοδικά στις σχετικές  συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου πριν τις γιορτές. Θα τα συζητήσουμε ξανά σύντομα στο Δ.Σ.