Στην αξία του έργου που επιτελεί ο Σύλλογος Γυναικών Ραψάνης -αλλά και κάθε πολιτιστικός σύλλογος- στην ενίσχυση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, αναφέρθηκε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Τεμπών Γιώργος Μανώλης, χαιρετίζοντας την εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας στη γραφική κοινότητα.
Ο Γιώργος Μανώλης, κληθείς από την πρόεδρο κ. Αγγελική Γεροβασίλη να απευθύνει χαιρετισμό, συνεχάρη τις γυναίκες του δραστήριου Συλλόγου για την πολυεπίπεδη δράση τους. Όπως μεταξύ άλλων είπε «….το έργο που επιτελείτε για τη διατήρηση της παράδοσης, των ηθών και εθίμων, της γραφικής Ραψάνης είναι σημαντικό! Κι αυτό συντελείται, και είμαι πεπεισμένος για αυτό, διότι αγαπάτε τον τόπος σας, το χωριό σας τη Ραψάνη. Αυτή την Αγάπη να εμφυσήσετε στα παιδιά σας και τα εγγόνια σας, για να έχουμε συνέχεια σαν κοινωνία.

Είμαι ευτυχισμένος που γνώρισα από κοντά το σύλλογο σας, είναι τιμή μου που συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια μαζί σας και ευελπιστώ μετά τις δημοτικές εκλογές του τρέχοντος έτους η συνεργασία μας αυτή να είναι περισσότερο εποικοδομητική. Κλείνοντας ο κ. Μανώλης  ευχήθηκε η νέα χρόνια να είναι ακόμη πιο δημιουργική».
 Καλή Χρόνια με υγεία, δύναμη και αντοχές».