Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΑΕΛ, αποτελούμενη από τους αρχηγούς της ομάδας και μέλη του Δ.Σ., επισκέφθηκε τον διαιτητή Θανάση Τζήλο στην οικία του, για να του ευχηθεί περαστικά.
Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΠΑΕ ΑΕΛ:
«Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΑΕΛ αποτελούμενη από τους αρχηγούς της ομάδας Βαγγέλη Μόρα, Νίκο Καρανίκα, Άντονι Φατιόν, τον ποδοσφαιριστή Κενάν Μπαργκάν και τους εκπροσώπους του ΔΣ Σωτήρη Μάρκου, Σταύρο Πουλαράκη, Ζήση Ντελόπουλο, Τάσο Χριστακόπουλο και Χαράλαμπο Τσιαπάλα επισκέφθηκε σήμερα στην οικία του τον Λαρισαίο διαιτητή Θανάση Τζήλο.
Οι ποδοσφαιριστές του προσέφεραν μία φανέλα και μία μπάλα υπογεγραμμένη από ολους τους, με ευχές για ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει άμεσα στα γήπεδα σιδερένιος και πιο δυνατός από πριν.
Τα μέλη της διοίκησης μετέφεραν για άλλη μια φορά τις ευχές του ιδιοκτήτη της ομάδας κ. Αλέξη Κούγια, προτροπή του οποίου ήταν η επίσκεψη στον Θανάση Τζήλο.
Η αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΑΕΛ ευχήθηκε καλές γιορτές, με υγεία το 2019 και να είναι ο Θανάσης Τζήλος το τελευταίο θύμα της βίας στον αθλητισμό και στο ποδόσφαιρο».

sdna.gr