Στα πλαίσια της οργάνωσης της νέας δράσης «εργαστήρι εθελοντισμού» που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Κοινωνικού  Παντοπωλείου, σε συνεργασία με τους ενεργούς πολίτες Λάρισας πραγματοποιήθηκε η δωρεά παιδικών τραπεζοκαθισμάτων  στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής  του Δήμου Λαρισαίων από το κατάστημα ΙΚΕΑ Θεσσαλίας του ομίλου FOURLIS.
Η IKEA  με ανεπτυγμένο το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης προχώρησε στη δωρεά παρουσία του Υπεύθυνου Υπηρεσιών Εξυπηρέτησης Καταστήματος κου Λεπενιώτη Σωκράτη.
Από την πλευρά του Δήμου τον εξοπλισμό παρέλαβαν   τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου  οι κ.κ. Γαντζούδης Θεόδωρος και Παπαδόντας Γεώργιος οι οποίοι ενημέρωσαν για τη λειτουργία και τις δράσεις της Δομής.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω τις παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.
Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410-255876, Μανωλάκη 9-11 , ή στο Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων στο τηλ:2410-680243.