Το Νηρέα αλλά και την διαιτησία αντιμετώπισε η λαρισινή ομάδα χθες στο Χαλάνδρι (11-9).
Οπως σημειώνεται στο σχετικό δελτίο Τύπου του συλλόγου όταν σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα σε ένα έμπειρο αντίπαλο έχεις να αντιμετωπίσεις την (εγγενή ως νεοφώτιστη ομάδα) απειρία στην Α1 και προστεθούν σε αυτή και οι διαιτητικές αποφάσεις του κ. Ποσποτίκη και της κ. Μαυροπούλου, τότε το γεγονός ότι πάλεψες στα ίσα το παιχνίδι κόντρα στο  Νηρέα ως το τελευταίο δευτερόλεπτο, χάνοντας εν τέλει με 11 – 9, συνιστά αναμφίβολα επιτυχία για το ΝΟΛ.
Διότι χθες το βράδυ, στο κολυμβητήριο Χαλανδρίου, για την 5η αγωνιστική της Α1 πόλο γυναικών, ο ΝΟΛ αντιμετώπισε το Νηρέα, μην ξέροντας ότι θα έχει απέναντί του και τους άρχοντες του αγώνα που έκαναν ότι μπορούσαν για να ανακόπτουν τις επιθετικές προσπάθειές του, χρεώνοντας τις παίκτριές του με ανύπαρκτα επιθετικά φάουλ.
Πάντως ο ΝΟΛ μετά την πολύ καλή εμφάνιση κατά της Γλυφάδας, πρόσθεσε ακόμη μία εναντίον του Νηρέα χθες, (όντας μέσα στο σκορ έως το τέλος) και δείχνει ότι σιγά σιγά βρίσκει τον βηματισμό του στην μεγάλη κατηγορία του πόλο. Πλέον η λαρισινή ομάδα θα συνεχίσει με προπονήσεις έως το επόμενο παιχνίδι που είναι στις 8/12 στην Πάτρα με τη ΝΕΠ.
Οκτάλεπτα: 3-1, 2-1, 3-5, 3-2.
ΝΗΡΕΑΣ: Στρατάκη, Τρίχα 3, Κουτέλη, Μαυρωτά 3, Δούλη 2, Μπόβαλη, Παπαναστασίου, Σαφέτη 2, Τορνάρου, Ξανθοπούλου 1, Κασσάλη, Αγγελίδη, Λάζαρη, Παναγιώτη, Μαντουδιώτη.
ΝΟΛ: Καζάνα, Κους 5,  Τουλουμτζίδου1,Τοκίνι 1, Μ. Μπαλάτσα 2, Τσιγαρίδα, Κυροδήμου, Πατούνα,Χασιώτη, Ν.Μπαλάτσα, Λαμπρονίκου, , Μιγδάνη, Σαμαρά.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΊΑ
 (Β' ΌΜΙΛΟΣ)
1. Γλυφάδα 12
2. Νηρέας 9
3. ΝΕΠ 6
4. ΝΟΛ 0
ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (ΣΑΒΒΑΤΟ)
Γλυφάδα - ΝΕΠ
Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη
Ρέθυμνο - Εθνικός
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Α' ΟΜΙΛΟΣ)
1. Βουλιαγμένη 12
2. Ολυμπιακός 9
3. Εθνικός 3
4. Ρέθυμνο 0