Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Αμύντα στο κλειστό της Νεάπολης (17:00) ο Ερμής Αγιάς-Λάρισας.
Το πρώτο εντός έδρας για την αγιώτικη ομάδα που φέτος καλείται να δίνει τα παιχνίδια της στο κλειστό της Νεάπολης και ευελπιστεί να έχει τη στήριξη όλων των Λαρισαίων φιλάθλων στην προσπάθεια που κάνει, σ' ένα ιδιαίτερα δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.
Προερχόμενος από ήττα σ' ένα ματς-θρίλερ στην Χαλκιδική ο Ερμής ξέρει ότι δεν μπορεί να «δει» κανένα άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης στο αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Αμύντα, που ξεκίνησε το πρωτάθλημα με ήττα στο γήπεδό του.
Ο Γιώργος Παππάς, που θα κοουτσάρει την ομάδα μετά την αποχώρηση του Στέφανου Πέρκου, είδε τους παίκτες του να βγάζουν με διάθεση την προετοιμασία και χωρίς να αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμών, αποκτώντας έτσι τη δυνατότητα να επιλέξει τους καλύτερους από το υλικό που έχει στα χέρια του για την αναμέτρηση. Μοναδικός του προβληματισμός η κούραση αφού σε διάστημα μόλις τριών ημερών οι παίκτες του θα δώσουν ένα ακόμη παιχνίδι, πιστεύει όμως ότι δεν θα αποτελέσει αξεπέραστο εμπόδιο για τους καλαθοσφαιριστές του.
Κάλεσμα της διοίκησης
Η διοίκηση του Ερμή Αγιάς καλεί όλους τους Λαρισαίους φιλάθλους να στηρίξουν τη φετινή της προσπάθεια και να βρεθούν στο πλευρό της στα εντός έδρας παιχνίδια που θα δίνει στο κλειστό της Νεάπολης.