Ενθουσιασμένος από το δυναμικό Αντάμωμα των Ελατειωτών που για 8η συνεχή χρονιά τιμάται παραδοσιακά από τους κατοίκους του, δήλωσε ο Βουλευτής Λάρισας της Ν.Δ Γιώργος Κατσιαντώνης, που ένιωσε από κοντά την προσήλωση και το σεβασμό τους στην πολιτιστική κληρονομιά του τόπου τους δηλώνοντας τα εξής:

" Αντάμωσαν οι απανταχού Ελατειώτες με την παράδοση και τον τόπο που γεννήθηκαν, τη γη που αγάπησαν και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ψυχής τους. Η παράδοση και οι ανθρώπινες αξίες, όπως η ιερή στιγμή του γάμου, που εσείς τιμήσατε και αποτυπώσατε σε φωτογραφίες, καταδεικνύει σε όλο του το μεγαλείο, την ισχυρή θέση που κατέχει ακόμη και σήμερα στη ζωή μας η οικογένεια, παρόλο που επιχειρούν κάποιοι να την αλλοιώσουν μέσα στη χαοτική κατάσταση της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης".

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την πολύτιμη όπως χαρακτήρισε έκθεση φωτογραφίας "Σήμερα γάμος γίνεται...", με μνήμες ισχυρές από το 1910 μέχρι τη δεκαετία του 1980. Συνεχάρη τον εκπαιδευτικό Γιάννη Μάγγο , που εμπνεύστηκε τη σημαντική διαδρομή του θεσμού του γάμου από το χθες στο σήμερα, και ακούραστα την υλοποίησε μέσα από 190 φωτογραφίες που αποτυπώνουν τις πιο σημαντικές στιγμές των κατοίκων της περιοχής, και βρίσκουν την εκθεσιακή θέση τους στο δημοτικό σχολείο της Ελάτειας.

"Και αυτό αποτελεί σίγουρα μια ιστορική παρακαταθήκη με ιδιαίτερη σημασία και αξία για την Ελάτεια, στην οποία συνέβαλαν οι ίδιοι οι κάτοικοι και οι πολιτιστικοί θεσμοί που της έδωσαν... ζωή" τόνισε ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, κατά την ξενάγησή του στους χώρους της έκθεσης, όπου τον συνόδευσαν ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Τεμπών Γιώργος Μανώλης, ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Τεμπών Χρήστος Κίτσιος και ο Πρόεδρος του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ελάτειας Λάμπρος Ζάρρας, τον οποίο ευχαρίστησε θερμά για την ανταπόκριση του στην ανάδειξη μιας άλλης εποχής, όπου σημαντική ήταν η συμβολή και του Πολιτιστικού Οργανισμού (ΔΟΠΑΠΕΠΤ) του Δήμου Τεμπών.

Τους συνεχάρη δε διπλά, και για την άψογη συνεργασία τους στη διοργάνωση του Ανταμώματος , στην επιτυχία της οποίας συνέβαλε και η Περιφέρεια Θεσσαλίας.