H ZeniΘ, ο Νο 1 πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, στηρίζει το κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός της Θεσσαλίας, το Φεστιβάλ Πηνειού, που λαμβάνει χώρα από τις 20 έως τις 23 Ιουνίου.
Θέλοντας να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη των πελατών της που τη στηρίζουν εδώ και 18 χρόνια, επιλέγοντάς την για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών τους, η ZeniΘ συμμετέχει στα δρώμενα του πολιτιστικού γεγονότος που έχει αποκτήσει πανελλαδική εμβέλεια και φήμη, μέσα από ψυχαγωγικές και ενημερωτικές δράσεις που σχετίζονται με την ενέργεια.
H εταιρεία, που ξεκίνησε από τη Θεσσαλία και τη Θεσσαλονίκη και προμηθεύει όλη πλέον την Ελλάδα με κορυφαία ενέργεια, προσκαλεί το κοινό στο περίπτερο που διατηρεί στο χώρο του φεστιβάλ να συμμετέχει σε δρώμενο όπου θα κληθεί να «δώσει» την πιο θετική του ενέργεια, κάνοντας… γιόγκα. Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε κλήρωση προκειμένου να κερδίσουν πλούσια δώρα.
Ταυτόχρονα ειδικευμένο προσωπικό θα ενημερώνει το κοινό για την υπηρεσία ολοκληρωμένης ενέργειας ZeniΘ DUAL ENERGY που προσφέρει συνδυαστικά προγράμματα ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου καθώς και για τις πρόσθετες δωρεάν παροχές της εταιρείας σε όλους τους πελάτες της.