Λιγότερα κατά τέσσερα θα είναι από σήμερα Τετάρτη τα δρομολόγια του ΟΣΕ στη γραμμή Λάρισας - Βόλου και αντίστροφα, καθώς δεν έχουν την αναμενόμενη κίνηση. 

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ καταγράφοντας τα στοιχεία της επιβατικής κίνησης διαπιστώνει ότι υπάρχουν κάποια που δεν έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το κοινό και προχωρεί στην διακοπή τους. Πρόκειται για τα εξής: Αμαξοστοιχία 1750 με αναχώρηση 4.30 από Λάρισα, αμαξοστοιχία 1571 με αναχώρηση 5.30 από Βόλο, η 2576 με αναχώρηση στις 22.30 από Λάρισα και 2577 με αναχώρηση στις 22.35 από Βόλο.

Φωνάζουν οι συνδικαλιστές

Ο Σύνδεσμος Σιδηροδρομικών Θεσσαλίας κάνει λόγο για ολέθρια απαξίωση του Θεσσαλικού Σιδηροδρόμου, καθώς και για αδιαφορία – ολιγωρία των κυβερνητικών στελεχών και προειδοποιεί με δυναμικές κινητοποιήσεις.

Ο Σύνδεσμος Σιδηροδρομικών σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι με κατάπληξη και απογοήτευση πληροφορήθηκε ότι από σήμερα Τετάρτη 13 Ιουνίου καταργούνται τα εξής δρομολόγια:

Οι σιδηροδρομικοί μεταφέρουν την αγανάκτησή τους και τις αντιδράσεις των επιβατών και προειδοποιούν ότι αν η Διοίκηση της ΤΡΕΝΟΣΕ δεν επαναφέρει άμεσα τα δρομολόγια και δεν ανακληθεί η απόφαση θα προβούν μαζί με τον Σύνδεσμο Σιδηροδρομικών σε δυναμικές κινητοποιήσεις.

Ο Σύνδεσμος Σιδηροδρομικών Θεσσαλίας, δηλώνει ότι ελπίζει σε ανάληψη πρωτοβουλιών για να σταματήσει η αδικία σε βάρος των πολιτών και του Θεσσαλικού Σιδηροδρόμου, με την ευαισθητοποίηση των αρμόδιων φορέων, υπουργών, βουλευτών της Περιφέρειας και των Δήμων, για να παρέμβουν δυναμικά και αποτελεσματικά και να βγάλουν τον Θεσσαλικό Σιδηρόδρομο από την απομόνωση.

Λ.Ε.