Σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Τεμπών, με στόχο τον συντονισμό όλων των εμπλεκόμενων φορέων για την αντιμετώπιση των πιθανών πυρκαγιών ενόψει του καλοκαιριού πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού  Συμβουλίου Τεμπών την Τρίτη το πρωί 5 Ιουνίου.
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης δόθηκε βαρύτητα κυρίως στην ετοιμότητα των υπηρεσιών και του εξοπλισμού καθως  αναπτύχθηκε γόνιμος διάλογος και αναπτύχθηκαν τα μέτρα και οι δράσεις πρόληψης.
Στη συνεδρίαση συμμετείχαν μεταξύ άλλων οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας, και του Δήμου Τεμπών , εκπρόσωποι των εθελοντικών διασωστικών σωμάτων και εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας.
Την έναρξη της συνεδρίασης  πραγματοποίησε ο αντιδήμαρχος και υπεύθυνος για θέματα πολιτικής προστασίας  του Δ.Τεμπών  κ.Αστέριος Σαίτης ,ακολούθησε ενημέρωση απο τον προϊστάμενο του τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας  κ. Χρήστο Καραμπούζη,καθως και  αξιωματικών της πυροσβεστικής.
Στη σύσκεψη, που είχε ως στόχο τον καλύτερο συντονισμό όλων των εμπλεκόμενων φορέων για την αντιμετώπιση πυρκαγιών ενόψει τις καλοκαιρινής περιόδου παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι  κ.Βασίλης Ζάχος,Κώστας Τσεργάς  ,Γεωργία Τσιόπα , Ιωάννης Αργυρίου  ,ο περιφερειακός Διοικητής Π.Υ Θεσσαλίας αρχιπύραρχος  κ. Κώστας Σκούπρας,ο Διοικητής Π.Υ  Λάρισας πύραρχος  κ.Ζήσης  Μπρούζας ,ο Διοικητής Π.Υ  ΒΙΠΕ Λάρισας  επιπυραγός  κ.Κώστας Ασαλουμίδης,ο Διοικητής Π.Υ ΕΜΑΚ κ. Λάμπρος Κίτσιος,ο Δασάρχης Λάρισας  κ. Δημήτριος Τσιόφας,ο Υποδιοικητής του  Α.Τ Τεμπών κ. Σταύρος Ευαγγελίδης,ο πρόεδρος Εφέδρων Αξιωματικών Ν.Λάρισας  κ. Απόστολος Βερέμης,ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Συκουρίου κ.Γεώργιος Μπέλτσιος , ο Διοικητής της 361 ΠΑΠ κ.Χρυσοβαλάντης Αργυρίου,εκπρόσωποι του ΕΚΑΒ της ΔΑΚ ,του κέντρου υγείας Γόννων, καθώς και οι πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων .