Συνάντηση με τον Διοικητή του  3ου Πυροσβεστικού Σώματος Λάρισας κ. Κωνσταντίνο Ασαλουμίδη και τον Υποδιοικητή Επιπυραγό κ. Αλέξανδρο Βαΐτση είχε χθες το πρωί στην έδρα του Δήμου στο Μακρυχώρι , ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος.
Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της συνεργασίας που αναπτύσσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία με τους φορείς της Αυτοδιοίκησης εν όψει της νέας αντιπυρικής περιόδου.
Στη συζήτηση κυριάρχησαν θέματα που αφορούν στον συντονισμό δράσεων τόσο για την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τους κινδύνους από τις πυρκαγιές όσο και στην λήψη μέτρων για την πρόληψη, ειδικά κατά την θερινή περίοδο.
Παράλληλα θα υπάρξει η μεγαλύτερη δυνατή συνεργασία με τους προέδρους όλων των τοπικών κοινοτήτων.
Ο Δήμος από την πλευρά του θα προχωρήσει σε καθαρισμούς δρόμων, ειδικά του δικτύου που λειτουργεί και ως αντιπυρική ζώνη και θα είναι σε συνεχή συνεργασία με την Πυροσβεστική ώστε να συμβάλλει σε ό,τι άλλο χρειαστεί.
Ο Δήμαρχος κ.Κώστας Κολλάτος  ευχαρίστησε τον Διοικητή του 3ου Πυροσβεστικού Σώματος Λάρισας και τον Υποδιοικητή  για την επίσκεψη και χαρακτήρισε την συνάντηση γόνιμη και χρήσιμη.