Συνεχίζοντας τις ενημερωτικές του εκδηλώσεις το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, πραγματοποίησε μία ακόμη παρουσίαση για τα Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά του προγράμματα στη Λάρισα, στο ξενοδοχείο DIVANI.

Στο σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρονται τα εξής:

Μαθητές και απόφοιτοι Λυκείου και γονείς που ενδιαφέρονται για σπουδές σε προπτυχιακό επίπεδο, φοιτητές και πτυχιούχοι που επιδιώκουν μεταπτυχιακές σπουδές, αλλά και επαγγελματίες του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, που αναζητούν εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά προγράμματα, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν, από τους εκπροσώπους του Πανεπιστημίου.
Ο Δρ. Ανδρέας Μασούρας, καθηγητής της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου, παρουσίασε αναλυτικά τα Προπτυχιακά (Νομική, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Οικονομικά, Ψυχολογία, Αρχιτεκτονική, Πολ. Μηχανικός, Αρχιτεκτονική Τοπίου, Πληροφορική, Real Estate) και Μεταπτυχιακά προγράμματα (MBA, Τραπεζικά & Χρηματοοικονομικά, Δημόσια Διοίκηση, Συμβουλευτική Ψυχολογία, Διοίκηση Μονάδων Υγείας, Εκπαιδευτική Ψυχολογία,  Εκπαιδευτική Διοίκηση, Διεθνές Ευρωπαϊκό Οικονομικό Δίκαιο, Αρχιτεκτονική Τοπίου, Ευρωπαϊκή Διακυβέρνηση, Θεολογία, Ιστορία, Διαχείριση Κατασκευών, Real Estate, Περιβαλλοντικές Επιπτώσεις και Διοίκηση Αειφορίας, Πληροφοριακά Συστήματα, Ψηφιακή Κινηματογραφική Παραγωγή κ.α.).
Ο κ. Ανδρέας Μασούρας και ο Υπεύθυνος του Γραφείου Β. Ελλάδας Ανδρέας Γερμανός ανέλυσαν στους ενδιαφερόμενους τις διαδικασίες εγγραφής, τα κριτήρια εισδοχής στο Πανεπιστήμιο, τις υποτροφίες, τις προσφορές στα δίδακτρα που παρέχει το Νεάπολις στους υποψήφιους φοιτητές, την αναγνώριση των σπουδών από τον ΔΟΑΤΑΠ,  και την φοιτητική, πολιτιστική και κοινωνική ζωή της Κύπρου, αλλά και τις δυνατότητες των φοιτητών και πτυχιούχων να εργοδοτηθούν στην Κύπρο σε διάφορους τομείς μέσω του Γραφείου Σταδιοδρομίας.
Επίσης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι εκπρόσωποι του Πανεπιστημίου παρουσίασαν τις παροχές και υπηρεσίες που προσφέρει το Νεάπολις ως διεθνές πανεπιστήμιο, όπως είναι το υπερσύγχρονο campus στο οποίο διαμένουν οι φοιτητές,  το Γραφείο Φοιτητικής μέριμνας και το Γραφείο Erasmus, και ανέλυσαν στους ενδιαφερόμενους τους λόγους για τους οποίους το Νεάπολις ξεχωρίζει και πρέπει να του εμπιστευτούν το μέλλον τους.