Ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος των παραστάσεων της μοναδικής επιθεώρησης για παιδιά, βασισμένης στο βιβλίο του Πασχάλη Τσαρούχα “Ω, τι κόσμος παιδιά!” που ανέβηκε με μεγάλη επιτυχία από τον Δημοτικό Κουκλοθίασο «Τιριτόμπα» και την Aντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του δήμου Λαρισαίων στο Κουκλοθέατρο στο Μύλο του Παππά.  
Ο γνωστός ηθοποιός και συγγραφέας του έργου Πασχάλης Τσαρούχας ερμηνεύει επί σκηνής τον… εαυτό του, δηλαδή τον θεατρικό συγγραφέα, που καλείται να γράψει άμεσα μια επιθεώρηση για παιδιά. Με συμπρωταγωνιστές, όχι ηθοποιούς αλλά 33 κούκλες τις οποίες χειρίζεται η κουκλοπαίκτρια Φωτεινή Καλούδη.
Το αποτέλεσμα είναι ένας μοναδικός θίασος επί σκηνής γεμάτος από χρώματα, μουσική και γρήγορη εναλλαγή σκηνών που καθηλώνει τους μικρούς και μεγάλους θεατές.
Η ιστορία μεταφέρεται όπως γράφτηκε πριν από σχεδόν 20 χρόνια, το 1999, με κάποιες μικρές αλλαγές σε ονόματα και τοποθεσίες. Θίγει ζητήματα όπως ο καταναλωτισμός, ο έρωτας, ο ρατσισμός, η εξάρτηση από το διαδίκτυο και τελικά υμνεί το ύψιστο αγαθό της πνευματικής και σωματικής ελευθερίας.
Η παράσταση είναι αφιερωμένη στη μνήμη των δύο σπουδαίων ιδρυτών του Δημοτικού Κουκλοθιάσου «Τιριτόμπα» της Σοφίας Φουτζοπούλου και του Κώστα Χατζηανδρέου.
Στο τέλος κάθε παράστασης, οι θεατές μπορούν να γνωρίσουν τις κούκλες, αφού ο περιπλανώμενος κουκλοθίασος του έργου «Ω, τι κόσμος παιδιά!» αποτελεί ένα… αυτοτελές εκθετήριο κούκλας, καθώς και τη δράση και την ιστορία του Τιριτόμπα από το 1984 έως και σήμερα.
Ημερομηνίες τελευταίων παραστάσεων:
Παρασκευή  11 /5 ώρα 19.00,
Σάββατο  12 /5 ώρα 19.00,
Κυριακή  13/5 ώρες 12.00 & 18.00.
Προπώληση & Πληροφορίες: 6989460969, 2410251657, fokaloudi85@gmail.com
Yποστηρικτές : Το μπαράκι του Μύλου, café EVERGREEN, HOUSE OF ENGLISH Κέντρο ξένων γλωσσών, OLYMPUS TERRA Boutique hotel, AΕΤΩΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ HOTEL Τρίκαλα, Μπουχλαριώτης Α.Ε. Παραγωγή και Εμπορία Χοιρινών, « Το παραδοσιακό» Σουβλατζίδικο.