Η Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Λάρισας (ΕΦΕΕΛ),  σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση - επιμόρφωση των Μελών του και των Λογιστών Φοροτεχνικών, διοργάνωσε  επίκαιρο ενημερωτικό  σεμινάριο διάρκειας 5 ωρών το Σάββατο14/4/2018 στη Λάρισα για Φορολογικές Δηλώσεις  και ανάλυση βήμα - βήμα των εντύπων και των αλλαγών στα (Ε1, Ε2, Ε3 και Ν ) με παραδείγματα και ασκήσεις.
Εισηγητής  ο Γιώργος Δ. Χριστόπουλος : Φοροτεχνικός-Οικονομολόγος με συγγραφική και διδακτική εμπειρία - Πρώην καθηγητής ΤΕΙ
Oπως σημειώνεται στο δελτίο Τύπου «η εκδήλωση  ομολογουμένως είχε μεγάλη συμμετοχή από συναδέλφους Φοροτεχνικούς δείγμα της αγωνίας και του προβληματισμού καθ ότι σε πολλά θέματα περιμένουμε ακόμη  διευκρινήσεις και αναμένουμε και το έντυπο Ε1»
Τα σημεία τα οποία απασχόλησαν περισσότερο.


Πως θα φορολογηθούν τα εισοδήματα του 2017των Φυσικών και Νομικών προσώπων που θα δηλώσουμε φέτος.
Οι ασφαλιστικές εισφορές, οι δαπάνες μισθοδοσίας, η παραχώρηση οχήματος
συμπλήρωση με παραδείγματα ασκήσεων για ατομικές επιχειρήσεις, αγρότες και Νομικά Πρόσωπα. Κατάσταση φορολογικής αναμόρφωσης ο πίνακας Ε για τις προσωρινές διαφορές.
Μετά το τέλος του Σεμιναρίου ακολούθησαν σειρά ερωτήσεων από Λογιστές Φοροτεχνικούς οι οποίες απαντήθηκαν από τον εισηγητή.