Στην Αθήνα μετέβησαν μέλη και φίλοι του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Όσσας θέλοντας να συνδράμουν με την ψυχή τους στο σπουδαίο κοινωνικό και ανθρώπινο έργο που επιτελεί ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια « η Φλόγα».
Προχώρησαν σε μια πράξη αλληλεγγύης, με σεβασμό και αγάπη στα παιδιά, τους γονείς τους και τους ανθρώπους που νοιάζονται γι’ αυτά και τα στηρίζουν στις περιπέτειες της ζωής τους. Σε ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Στηριζόμενοι μόνο στις δικές μας δυνάμεις και δυνατότητες, συγκεντρώσαμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, βοηθώντας έτσι τον Σύλλογο να πετύχει το μεγάλο του στόχο, να έχουν όλα τα παιδιά ένα χαμόγελο στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας.
Ενημερωθήκαμε από την Διευθύντρια της «Φλόγας»,συζητήσαμε με το προσωπικό της και καταλάβαμε ότι ο Σύλλογος αντιμετωπίζει τρομερές δυσκολίες και έχει ανάγκη από κάθε είδους βοήθεια. Το συντριπτικό ποσοστό των παιδιών μπορεί να θεραπευτεί κερδίζοντας έτσι τη μεγάλη μάχη στην πιο τρυφερή ηλικία».