Ενωτικός, μπροστά στα μεγάλα προβλήματα  που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος, εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας Σωτήρης Γιαννακόπουλος κατά τη χθεσινή εκδήλωση κοπής πίτας του Επιμελητηρίου Λάρισας που έγινε στο εντευκτήριο του Μεγάρου παρουσία πλήθους επιχειρηματιών και εκπροσώπων των τοπικών αρχών.

“Οι εκλογές τελείωσαν και θεωρούμε ότι η συνέργεια και η αλληλεγγύη όλων μας στο διοικητικό συμβούλιο είναι αυτονόητη”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κλειδί για την ανάπτυξη είναι πλέον η “εξωστρέφεια”, τόνισε ο κ. Γιαννακόπουλος, δίνοντας το στίγμα των προσπαθειών της νέας διοίκησης. Για να προσθέσει με έμφαση “χρήματα υπάρχουν έξω από την Ελλάδα και οι ευκαιρίες είναι πολλές”.

Ο κ. Γιαννακόπουλος στην ομιλία του εξήγγειλε, μεταξύ άλλων, την ίδρυση εταιρείας agromarketing και τουριστικού μάρκετινγκ, ζητώντας την συνεργασία φορέων και δήμων του νομού για την επιτυχία του σκοπού της. 

Το νέο πρόγραμμα δράσεων του επιμελητηρίου περιλαμβάνει ακόμα και την θέσπιση ...φεστιβάλ καφέ, στη Λάρισα, προς επίρρωση του άτυπου τίτλου της “πόλης του καφέ” που την συνοδεύει εξ΄αιτίας των αναρίθμητων Καφέ που διαθέτει. Το φεστιβάλ θα πραγματοποιείται κάθε Οκτώβριο.

Κατά τα λοιπά δεν έλειψαν οι πολιτικές κόντρες εντυπώσεων, με τον κυβερνητικό βουλευτή Κώστα Παπαδόπουλο να διακόπτει τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, ο οποίος έκανε λόγο για χρέη επιχειρήσεων και νοικοκυριών προς το κράτος ύψους 100 δισ., υποστηρίζοντας ότι από αυτά τα 100 δισ ευρώ. τα 85 δισ. τα οφείλουν μόλις 17.000 ΑΦΜ …

Λ.Ε.