Μεταξύ 10:30 πμ και 12:30 μμ αποφύγετε σημαντικές δράσεις λόγω της Σελήνης σε κενό πορείας. Η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού θα προσθέσει μια περισσότερο ανάλαφρη νότα και οι θετικές της όψεις, με πολλούς από τους πλανήτες στον ουράνιο θόλο, μπορεί να φέρει θετικά αποτελέσματα σε αυτά που ασχολείστε αυτό το διάστημα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr 


Για τους Κριούς, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα στοχεύουν στις σχέσεις, και τις συνεργασίες σας. Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας, σας βάζει στην διαδικασία να δείτε τα πράγματα μέσα από το πρίσμα του άλλου και να ωφεληθείτε από την συνεργασία σε τομείς που μέχρι τώρα λειτουργούσατε περισσότερο σε ατομικό επίπεδο.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη στον Ζυγό σήμερα σας βοηθά να δείτε την καθημερινή σας εργασία και γενικότερα την καθημερινότητά σας από ένα άλλο πρίσμα. Αλλαγές στον χώρο θα μπορούσαν να σας κάνουν να αισθανθείτε πιο οικεία και όμορφα. Δίνεται η δυνατότητα να ασχοληθείτε με ότι μπορεί να βελτιώσει την διάθεση σας.

Για τους Διδύμους, μια πηγή εμπνεύσεων και ενθουσιασμού μπορείτε να βρείτε με την ένωση των πλανητικών ενεργειών σήμερα στον ουράνιο θόλο. Σας δίνει την δυνατότητα να βάλετε προτεραιότητες, να χαρείτε και να πάρετε ικανοποίηση από τα δημιουργήματά σας. Παρακινήστε και άλλους ανθρώπους να έρθουν σε επαφή με τα όνειρα τους και να εκτιμήσουν την ομορφιά γύρω και μέσα τους.

Για τους Καρκίνους, η σύνδεση σας με τον άμεσο περιβάλλον, το σπίτι ή/και την ιδιωτική σας ζωή αλλάζει αυτές τις ημέρες. Η παραγωγικότητα θα σας δώσει ικανοποίηση και θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με την έννοια της εξοικείωσης. Η οικειότητα περνάς σε άλλα επίπεδα στους τομείς που σας ενδιαφέρουν.

Για τους Λέοντες, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα ανοίγουν μια νέα διάσταση μπροστά σας στον τομέα επικοινωνία. Δοκιμάστε νέους τρόπους που μπορούν να σας φέρουν πιο κοντά με ότι αγαπάτε και γαληνεύουν την ψυχή σας. Το στοιχείο της αλληλο-σύνδεσης είναι σημαντικό για να κρατηθούν οι ισορροπίες.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη στον Ζυγό σας βοηθά να έρθετε σε επαφή με ζητήματα που σχετίζονται με την υλική και συναισθηματική ασφάλεια. Είναι αλήθεια πως ότι κάνετε το κάνετε μετά από καλό προγραμματισμό και προετοιμασία, ωστόσο αυτές τις ημέρες θα σας δοθεί η ευκαιρία να δείτε τα οφέλη της συνεργασίας από μια άλλη οπτική.

Για τους Ζυγούς, όποια αλλαγή σκεφτείτε να κάνετε αυτή τη στιγμή θα είναι ευεργετική για την εικόνα και την προβολή σας. Θα πρέπει αυτές οι αλλαγές να γίνουν μετά από σκέψη και προγραμματισμό, ωστόσο τα πλανητικά δρώμενα θα σας βοηθήσουν  να ανακαλύψετε νέους παραγωγικούς τρόπους προβολής και σύνδεσης με τους γύρω ανθρώπους.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη στον Ζυγό σήμερα θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε νέους τρόπους σύνδεσης με τους ανθρώπους γύρω σας. Να βρείτε νέους τρόπους να ανασυγκροτήσετε την ενέργεια σας και να διεκδικήσετε με περισσότερο διπλωματικό τρόπο τα θέλω σας. Να κερδίσετε τα μέγιστα ερχόμενη/ος σε επαφή με τα ταλέντα εκείνα που δεν έχετε ανακαλύψει ακόμη.

Για τους Τοξότες, οι ομαδικές δραστηριότητες και τα οφέλη της ομαδικής εργασίας είναι το κύριο χαρακτηριστικό των ημερών για εσάς, υλοποιώντας όνειρα τα οποία είναι πολύ σημαντικά για εσάς και την κοινωνική σας ανάπτυξη.

Για τους Αιγόκερους, με την Σελήνη στον Ζυγό, άνθρωποι γύρω σας είναι υποστηρικτικοί και θα σας ενθαρρύνουν σχετικά με τους στόχους σας. Η ανάπτυξη σε τομείς που σχετίζονται κυρίως με την εργασία και την καριέρα σας είναι δεδομένη αρκεί να είστε διατεθειμένη/ος να βγείτε λίγο έξω από τα μέχρι τώρα ασφαλή όριά σας.  

Για τους Υδροχόους, η ρουτίνα γίνεται κουραστική για εσάς και είναι κάτι που το έχετε εκ φύσεων ανεξάρτητα την παρούσα φάση. Τα πλανητικά δρώμενα σήμερα αναπτερώνουν την θέληση και την πίστη σας σε ένα ιδανικό. Μπορεί η ανάγκη σας να βγείτε εκτός συνόρων να μην είναι εύκολη, ωστόσο η στοχοπροσήλωση σε μια κατεύθυνση και η ταχύτητα που στοχεύετε στον προορισμό σας είναι εφικτό να αλλάξει και να πάρετε χαρά και ικανοποίηση.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού θα λειτουργήσει με κάποιον τρόπο εξισορροπητικά. Ένα μοτίβο μπορεί να μοιάζει το ίδιο όπως το ρεφρέν ενός τραγουδιού αλλά το υπόλοιπο σκηνικό θα είναι διαφορετικό και θα έχει διαφορετικό σκοπό. Το σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να κατανοήσετε πόσο σημαντική είναι η αλληλο-σύνδεση με τους άλλους ανθρώπους αγκαλιάζοντας με αυτόν τον τρόπο περισσότερο τον ίδιο σας τον εαυτό.