Ιδιαίτερα απαιτητική ημέρα μιας και τα πλανητικά δρώμενα σας σπρώχνουν προς διάφορες κατευθύνσεις. Ο σκοπός είναι να μπορέσετε να συνδυάσετε παραγωγικά ακόμη και αντίθετες καταστάσεις και να βρείτε το κοινό όφελος στην περίπτωση συνεργασίας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr 


Για τους Κριούς, το άμεσο περιβάλλον καθώς και η κοινωνικότητά σας θα είναι αρωγοί σε αυτό που θέλετε να φέρετε αυτή τη στιγμή αλλά θα πρέπει να βάλετε και εσείς την ενέργεια και την δυναμική σας.

Για τους Ταύρους, με την προσωπική σας ζωή, το σπίτι ή την οικογένεια σας βάζουν τα πλανητικά δρώμενα στην διαδικασία να ασχοληθείτε. Η αλλαγή στάσης σε πράγματα που δεν είναι πια λειτουργικά και η σκληρή δουλειά θα είναι αρωγοί προς την επιτυχία.

Για τους Διδύμους, τα πράγματα μπορεί να μην έρχονται όσο γρήγορα θα θέλατε αλλά τα πλανητικά δρώμενα σας δίνουν την απαραίτητη δυναμική να βελτιώσετε τις καταστάσεις μέσα από την επικοινωνία.

Για τους Καρκίνους, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα αγγίζουν σημεία τα οποία είναι πολύ προσωπικά και σημαντικά για εσάς. Θα σας βοηθήσουν να βάλετε προτεραιότητες και να διαχωρίσετε τα πράγματα σε πολύτιμα και μη ώστε να μην χάνετε το χρόνο σας άσκοπα.

Για τους Λέοντες, πολλά πράγματα θα αλλάζουν αυτή τη στιγμή κυρίως στον τρόπο που βλέπετε τους άλλους και τις συνεργασίες σας. Είναι σημαντικό να είστε ανοιχτή/ός στις αλλαγές που θα φέρουν νέα δεδομένα και νέες επιτεύξεις.

Για τους Παρθένους, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα αγγίζουν ευαίσθητες χορδές και φέρνουν στην επιφάνεια όνειρα τα οποία έχουν ξεχαστεί για κάποιον λόγο. Αφιερωθείτε σε έναν σκοπό και αφήστε τις εμπνεύσεις σας να δώσουν χάρη στις κινήσεις σας.

Για τους Ζυγούς, τα πλανητικά δρώμενα σας βοηθούν να εστιάσετε την ενέργειά σας σε θέματα που σχετίζονται με την κοινωνικότητά σας. Δώστε χώρο και χρόνο σε ότι εμπεριέχει το αίσθημα της αλληλεγγύης και είναι σίγουρο πως θα δυναμώσει τη πίστη και την θέλησή σας.

Για τους Σκορπιούς, παρόλο που τα πλανητικά δρώμενα είναι ιδιαίτερα πιεστικά σήμερα εσείς φαίνεται πως με τον έναν ή τον άλλον τρόπο είστε σε εγρήγορση προσπαθώντας να αλλάξετε τα πράγματα προς την πιο δημιουργική οδό.

Για τους Τοξότες, οι εμπνεύσεις σας είναι δυνατές και τα πλανητικά δρώμενα σήμερα θα σας βοηθήσουν να βάλετε το κατάλληλο επικοινωνιακό πλαίσιο στο άμεσο περιβάλλον σας και να έχετε οφέλη.

Για τους Αιγόκερους, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα αγγίζουν και ενεργοποιούν βαθύτερες επιθυμίες. Οτιδήποτε θελήσετε να κάνετε έχετε την δυναμική να το πετύχετε αρκεί να βρείτε την χρυσή τομή σε αντίθετες καταστάσεις.

Για τους Υδροχόους, τα πλανητικά δρώμενα θα σας βοηθήσουν να βάλετε τα πράγματα σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο ώστε να είναι παραγωγικά. Δώστε χώρο και χρόνο σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών.

Για τους Ιχθύες, αυτή τη στιγμή η καθημερινή σας ρουτίνα ή/και εργασία αλλάζει αποχρώσεις. Μια ευνοϊκή στιγμή αν αποφασίσετε να παραμερίσετε τους φόβους σας και να βγείτε δημιουργικά μπροστά.