Ο Ερμής σήμερα το απόγευμα περνά στο ζώδιο του Ταύρου. Μέχρι 3 Ιουνίου οι σκέψεις που θα κάνουμε και τα μηνύματα που θα έρχονται θα προσπαθούμε να τα φιλτράρουμε από ένα περισσότερο αντικειμενικό πρίσμα για να τους δώσουμε σημασία και υπόσταση. Ο πλανήτης της επικοινωνίας θα μας βοηθήσει να ασχοληθούμε περισσότερο με πρακτικά ζητήματα και να φέρουμε εις πέρας οποιοδήποτε εγχείρημα στηρίζεται σε ρεαλιστικές προσδοκίες με πείσμα και σταθερότητα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, η ασφάλεια είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο είναι το στοίχημα του Ερμή στον Ταύρο. Μέχρι 3/6 ο πλανήτης της επικοινωνίας θα σας ωθεί να δημιουργήσετε νέες σχέσεις ή να επεκτείνετε τις ήδη υπάρχουσες αισθανόμενη/ος πιο σταθερά και με περισσότερη σιγουριά.

Για τους Ταύρους, μέχρι 3/6 ο Ερμής στο ζώδιο σας, θα σας βοηθά να αφήσετε το σημάδι σας στον κόσμο γύρω σας. Μέσα από τα ταλέντα σας η εικόνα γύρω σας μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο και να επεκταθείτε σε όποιο επίπεδο επιθυμεί η καρδιά σας.

Για τους Διδύμους, ο Ερμής στον Ταύρο έως 3/6 σας βάζει σε σκέψεις. Η πρακτικότητα, η επιτυχία μέσα από την επιμονή και η διαίσθησή σας θα είναι αρωγοί πάντα με κέντρο την επίτευξη των βαθύτερων επιθυμιών σας.

Για τους Καρκίνους, ο Ερμής στον Ταύρο μέχρι 3/6 βοηθά τις δράσεις εκείνες που σχετίζονται με τον κοινωνικό σας κύκλο. Ρεαλιστικές ιδέες, μπορεί και άκαμπτες κάποιες φορές, θα σας βοηθήσουν να αισθανθείτε μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά για τα βήματά και την πορεία που ήδη βρίσκεστε.

Για τους Λέοντες, έναν κατευθυνόμενο σκοπό σας βοηθά ο Ερμής στον Ταύρο να θέσετε αυτή την στιγμή και να τον φέρετε εις πέρας μέχρι 3/6. Οτιδήποτε είναι υλοποιήσιμο θα είναι αδιαπραγμάτευτο για εσάς.

Για τους Παρθένους, σε ένα όραμα σας βοηθά ο Ερμής στον Ταύρο να στοχεύσετε μέσα από εποικοδομητική και δομημένη σκέψη. Μέχρι 3/6 ο καλός προγραμματισμός θα είναι βασικό συστατικό της επιτυχίας.

Για τους Ζυγούς, ο Ερμής στον Ταύρο έως 3/6 θα σας βοηθήσει να έχετε ιδέες και να κάνετε σκέψεις οι οποίες είναι πιο απλές οπότε και περισσότερο προσβάσιμες. Η υλοποίησή τους θα πρέπει να γίνει με ηρεμία και με επιδερμικό τρόπο χωρίς περίτεχνες έννοιες. 

Για τους Σκορπιούς, ο Ερμής στον Ταύρο θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε με περισσότερο ησυχία, απλότητα και υπομονή. Μέχρι 3/6 αυτές οι ιδιότητες θα είναι χρήσιμες για να κρατήσετε την αντοχή σας και να μην ξοδευτείτε σε ψυχικές φορτίσεις δικές σας ή των ανθρώπων που έχετε απέναντί σας.

Για τους Τοξότες, με περισσότερο αποτελεσματικούς τρόπους σας βοηθά ο Ερμής στον Ταύρο να εργαστείτε μέχρι 3/6. Η ταχύτητα μπορεί να μειωθεί αλλά οι δράσεις θα είναι αποτελεσματικές γιατί η ουσία είναι στον κατάλληλο προγραμματισμό και χειρισμό.

Για τους Αιγόκερους, ο Ερμής στον Ταύρο έως 3/6 εμπλουτίζει την επιθυμία σας με περισσότερη θέληση και αντοχή. Το κίνητρο πίσω από τις δράσεις σας δυναμώνει και είστε σε θέση να πάρετε ικανοποίηση ακόμη και από καταστάσεις οι οποίες είναι σε εξέλιξη.

Για τους Υδροχόους, τον τομέα της ιδιωτικής σας ζωής επηρεάζει ο Ερμής στον Ταύρο μέχρι 3/6. Οι επαφές και οι σχέσεις με ανθρώπους που αγαπάτε μπορεί να γίνει πιο στοργικές αλλά και απόλυτες εάν κρίνετε πως αυτό θα βοηθήσει στην προσωπική σας ισορροπία και αρμονία.

Για τους Ιχθύες, οι σκέψεις γίνονται περισσότερο σταθερές και οι αποφάσεις σας πιο στιβαρές με τον Ερμή στον Ταύρο να επηρεάζει τον τομέα της επικοινωνίας μέχρι 3/6. Ταξινομείστε με ησυχία τις πληροφορίες που λαμβάνετε.