Η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σας βοηθά σήμερα να βάλετε τάξη στις σκέψεις και τις εργασίες που είναι στο πρόγραμμα προς ολοκλήρωση. Η θετική της σχέση με τον Ερμή στον Ταύρο δίνει το απαραίτητο σθένος και την υπομονή που χρειάζεται αλλά προσπαθήστε να μην «κολλήσετε» σε κάτι το οποίο είτε δεν είναι της παρούσης είτε δεν είναι τόσο σημαντικό εν τέλει. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, ένα ζήτημα που σχετίζεται με την εργασία σας μπορεί να προχωρήσει ευνοϊκά αυτή τη στιγμή ή οι απολαβές που θα έχετε θα σας ικανοποιήσουν. Καλή ημέρα για να δώσετε νέα πνοή σε κάτι που σας ενδιαφέρει.

Για τους Ταύρους, εάν ένας νέος έρωτας δεν σας χτυπήσει την πόρτα αυτή τη στιγμή θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο πως εσείς δεν κάνετε κάτι καλά. Νέες ευκαιρίες, δημιουργικές και καινοτόμες έρχονται για να σας δώσουν χαρά.

Για τους Διδύμους, σήμερα δίνεται η ευκαιρία να κάνετε τα πράγματα λίγο διαφορετικά από ότι συνήθως, παίρνοντας χαρά από αυτή τη διαφορετικότητα. Μην αφήσετε προσκλήσεις και ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες.

Για τους Καρκίνους, μέσω της επικοινωνίας σήμερα μπορείτε να κάνετε την διαφορά. Άνθρωποι στον κοινωνικό σας κύκλο μπορούν να σας βοηθήσουν και να σας στηρίξουν με τον δικό τους τρόπο.

Για τους Λέοντες, σήμερα δίνεται η ευκαιρία να βγείτε λίγο έξω από τα τετριμμένα. Είτε σε προσωπικό επίπεδο να κάνετε κάτι διαφορετικό από το οποίο θα νιώσετε χαρά ή μέσα από την εργασία σας να πάρετε ηθική ικανοποίηση.

Για τους Παρθένους, η ημέρα είναι δική σας και θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο. Μια νέα κατάσταση/έμπνευση/σκέψη έρχεται και θα μπορούσε να σας βοηθήσει κυρίως σε ότι αφορά την προβολή και την εικόνα σας.

Για τους Ζυγούς, σήμερα όλα τα πράγματα γίνονται πιο απλά. Όχι απαραίτητα από τύχη αλλά κυρίως επειδή όταν εσείς έχετε καλή διάθεση για όλα υπάρχει ο κατάλληλος τρόπος να συμβούν.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα μπορείτε να λύσετε ένα ζήτημα το οποίο σας απασχολεί καιρό. Πιθανότατα να το κάνετε με την βοήθεια άλλων ανθρώπων ή με κάποια ιδέα η οποία έρχεται από τον κοινωνικό σας κύκλο. Αφιερώστε χρόνο και ενέργεια σε αυτό.

Για τους Τοξότες, επαγγελματικά ζητήματα ή μια δραστηριότητα στην καθημερινή σας ρουτίνα σήμερα είναι πιο εύκολο να τακτοποιηθεί. Αφήστε χώρο στο καινούργιο, το διαφορετικό, ακόμη και σε κάτι το οποίο θα μπορούσε αρχικά να σας ξενίσει.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα μπορείτε να κάνετε τη διαφορά. Οι ιδέες σας είναι καλές και θα βοηθήσουν σε ένα εγχείρημα που δίνετε τη δυναμική σας αυτή τη στιγμή. Ακολουθήστε την πιο πρωτότυπη οδό για να έχετε επιτυχία.

Για τους Υδροχόους, οι σχέσεις ή/και οι συνεργασίες μπορεί να είναι στο στόχαστρο αλλά σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να κερδίσετε τα μέγιστα. Θέματα που σας απασχολούν μπορείτε να τα διαχειριστείτε πολύ καλύτερα.

Για τους Ιχθύες, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να σας δώσει πολλά οφέλη. Επικοινωνήστε τις ιδέες σας και περάστε τα μηνύματά σας με τακτ και ενσυναίσθηση, όπως μόνο εσείς μπορείτε να το κάνετε.