Η Σελήνη συνεχίζει το πέρασμά της από το ζώδιο της Παρθένου βοηθώντας να βάλετε σε μια σειρά πράγματα που χρειάζονται τακτοποίηση. Η θετική της σχέση με την Αφροδίτη, τον Ουρανό, τον Ήλιο και τον Δία μπορεί να φέρει μια νότα αισιοδοξίας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, καλό θα ήταν σήμερα να εστιάσετε σε λεπτομέρειες όσον αφορά το καθημερινό σας πρόγραμμα, την ίδια στιγμή που χρειάζεται να δείξετε σεβασμό και να δώσετε σημασία σε ότι έρχεται από τα βάθη της ψυχής σας. Εμπνεύσεις λαμβάνουν χώρα κυρίως σε οικονομικά θέματα ή ζητήματα αξιών.

Για τους Ταύρους, ευκαιρίες έρχονται και μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο που συνδέεστε με το περιβάλλον σας. Δίνεται η ευκαιρία να βάλετε τα πράγματα σε τάξη κυρίως όσον αφορά τον κοινωνικό σας κύκλο και την σύνδεση σας με ομάδες και φίλους.

Για τους Διδύμους, αναβρασμό μπορεί να νιώθετε για διάφορα θέματα που τρέχουν αυτή την στιγμή και είναι σημαντικό να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες ή ζητήματα που είναι απαραίτητο να ολοκληρωθούν. Το σπίτι και η εργασία αυτή την στιγμή ζητούν από εσάς κατανόηση και καλό θα ήταν να προβείτε στις ενέργειες που έχετε σκεφτεί.

Για τους Καρκίνους, επικοινωνιακά θέματα και κοντινά ή μακρινά ταξίδια ευνοούνται σήμερα να συζητηθούν και μπορούν να αρχίσουν να προγραμματίζονται. Δώστε σημασία σε ότι έχει δομή και είναι γειωμένο.

Για τους Λέοντες, η ανάγκη για γαλήνη και ηρεμία στον εργασιακό σας τομέα δεν σημαίνει πως επαναπαύεστε και χαλαρώνετε αλλά ότι λειτουργούν όλα με ένα συγκεκριμένο μοτίβο/ρυθμό τον οποίο σας ικανοποιεί και σας δίνει χαρά. Μέσα από απλά πράγματα σήμερα κατανοείτε πως η προσωπική ικανοποίηση και ψυχική ηρεμία είναι αυτό για το οποίο πρέπει να προσπαθήσετε αυτή την στιγμή.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη στο ζώδιο σας από χτες και το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό ευνοούν πολλούς τομείς σήμερα και μπορείτε να περάσετε όμορφα και ευχάριστα μέσα από τις δραστηριότητες της ημέρας. Κράτησε χαλαρούς του τόνους αν το πρόγραμμα σου είναι πολύ πιεστικό.

Για τους Ζυγούς, η σημερινή μέρα είναι καλή αλλά μπορεί να υπάρξει ένας σχετικός ψυχικός αναβρασμός. Φροντίστε να χρησιμοποιήσετε αυτή την ενέργεια ως καύσιμη ύλη για ένα δημιουργικό αποτέλεσμα.

Για τους Σκορπιούς, όμορφα πράγματα μπορείτε να κάνετε σήμερα γιατί η δημιουργική σας φόρτιση είναι πολύ ενεργή. Ακόμη και αν προκλήσεις έρθουν από την απέναντι πλευρά, με οποιονδήποτε τρόπο, εσείς δώστε σημασία μόνο σε ότι μπορεί να εξελιχθεί χρήσιμο για εσάς.

Για τους Τοξότες, έντονη μέρα η σημερινή και μπορούμε να πούμε πως οι δεξιότητες σας και κυρίως η ευελιξία σας είναι αυτή που θα σας οδηγήσει στον στόχο που θέλετε. Δώστε σημασία στα ψιλά γράμματα, ωστόσο συνεχίστε να είστε προσανατολισμένος/ή στο αύριο.

Για τους Αιγόκερους, σημαντικές ενέργειες γίνονται από μέρους σας αλλά και η τύχη σας βοηθά αυτό το διάστημα. Οι προσπάθειες σας βρίσκουν ανταπόκριση γιατί ακολουθείτε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο δράσης.

Για τους Υδροχόους, το σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι ότι η πίστη σας είναι δυνατή και έχετε εμπιστοσύνη στις ικανότητες σας. Προσοχή σε οικονομικά θέματα και συζητήσεις γύρω από αυτόν τον τομέα σήμερα.

Για τους Ιχθύες, η σκέψη σας είναι πολύ ενεργή σήμερα και εμπνεύσεις μπορούν να σας οδηγήσουν σε δημιουργικές οδούς και καλλιτεχνικές εκφράσεις. Ωστόσο, σε πιο γήινες καταστάσεις έχετε τα μάτια σας ανοιχτά ώστε να δείτε καθαρά τι είναι αυτό που θέλετε πραγματικά και όχι αυτό που φαντάζεστε πως θέλετε.