Ο Ερμής, ο πλανήτης – αγγελιοφόρος, διασφαλίζει ότι η επικοινωνία μας μένει ζωντανή και περνά στο ζώδιο του Ταύρου από τις 15 Μαΐου και για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Ο τυπικά γρήγορος, αυτός πλανήτης, πρέπει να επιβραδύνει την πορεία του. Αντί να κάνει απρόβλεπτη πτήση στους ουρανούς, ο Ερμής πρέπει να βαδίζει με σταθερά βήματα. Το να κρατάει και τα δύο πόδια σταθερά προσγειωμένα στο έδαφος καθίσταται απαραίτητο αυτή την περίοδο.

Η ενέργεια του Ταύρου απαιτεί σταθερότητα και ασφάλεια. Ο Ερμής στον Ταύρο αναζητά την πνευματική διέγερση μέσω των δεξιοτήτων και της εργασίας του. Συζητήσεις γύρω από το χρήμα, την αυτοεκτίμηση, τις αξίες και την πρακτικότητα θα βρίσκονται στο επίκεντρο. Το να μείνουμε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας και να δουλέψουμε σκληρά για να τους πετύχουμε είναι ο στόχος αυτής της μετάβασης.

Διαβάστε παρακάτω ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από τη συγκεκριμένη διέλευση:

Ταύρος

Ετοιμαστείτε για μια ώθηση πνευματικότητας και της νοητικής τεχνογνωσίας, επειδή ο Ερμής πρόκειται να ενεργοποιήσει τον πρώτο οίκο σας. Για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να εκφραστείτε, να μάθετε νέα πράγματα και να μοιραστείτε τις γνώσεις σας. Μπορεί να σοκαριστείτε από τις καινοτόμες ιδέες που θα γεννήσετε και τις εκπληκτικές κινήσεις που θα κάνετε στη συνέχεια, επειδή ο Ερμής σας μετατρέπει σε επαναστατικό ηγέτη.

Σκορπιός

Η κοινωνική σας ζωή πρόκειται να «χτυπήσει κόκκινο», καθώς ο Ερμής ενεργοποιεί τον έβδομο οίκο σας, που αφορά στις συνεργασίες σας. Αυτό θα αυξήσει την επιθυμία σας να συνδεθείτε με κάποιον σε πιο προσωπικό επίπεδο. Ωστόσο, θα μπορούσε επίσης να αναδείξει κάποιους απροσδόκητους εχθρούς και αμφισβητίες, καθώς ο έβδομος οίκος κυβερνά τόσο τους συμμάχους όσο και τους αντιπάλους. Όπως και να έχει, οι σχέσεις σας θα είναι πηγή εκπλήξεων για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Υδροχόος

Η ζωή γύρω από το σπίτι και την οικογένεια πρόκειται να γίνει πολυάσχολη και πιο ενισχυμένη, καθώς ο Ερμής εισέρχεται στον τέταρτο οίκο σας. Αυτό θα μπορούσε να σας εμπνεύσει να περάσετε περισσότερο χρόνο με τους δικού σας ή στον χώρο σας. Ωστόσο, θα μπορούσαν να υπάρξουν σημαντικές εκπλήξεις που επηρεάζουν την οικογενειακή σας δυναμική και τη σχέση σας με το οικιακό σας περιβάλλον. Για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, επανεξετάζετε την αντίληψή σας για την αγάπη και την ασφάλεια.

marieclaire.gr