Από τις 26/05/2024 ο Δίας θα μετακινηθεί στο αέρινο και επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων και μέχρι τις 09/06/2025 που θα παραμείνει σε αυτή τη θέση θα μας δοθεί η ευκαιρία να επεκταθούμε πνευματικά, να βελτιώσουμε την επικοινωνία μας με τους άλλους και να κάνουμε ωφέλιμες επαφές και γνωριμίες.

Ο Δίας θεωρείται ευεργέτης πλανήτης που συνδέεται άμεσα με την τύχη, την επέκταση και την αφθονία. Μας βοηθάει να διευρύνουμε τους ορίζοντες μας και να εμπλουτίσουμε τις εμπειρίες μας μέσα από τις σπουδές και τη μάθηση, μέσα από τα ταξίδια ή μέσα από καταστάσεις που με κάποιο τρόπο θα μας βγάλουν από τη ζώνη ασφαλείας και θα μας πάνε ένα βήμα παρακάτω. Είναι ο πλανήτης που μας βοηθάει να προχωρήσουμε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση και μας δίνει το κίνητρο να ρισκάρουμε και να κάνουμε πιο τολμηρά βήματα, παραβλέποντας τυχόν εμπόδια και δυσκολίες. Μας υπενθυμίζει ότι έχοντας πίστη στον εαυτό μας και στις δυνατότητες μας μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα.

Από τις 26/05/2024 μέχρι τις 09/06/2025 που ο Δίας θα παραμείνει στο  επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων όλοι θα λάβουμε κάποια από τα δώρα του, αλλά τη μερίδα του λέοντος στην τύχη θα έχουν τα ζώδια του αέρα, δηλαδή Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι.

Ας δούμε όμως αναλυτικά σε ποιον τομέα θα είναι τυχερά αυτά τα 3 ζώδια για έναν ολόκληρο χρόνο

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όπως καταλαβαίνετε, εσείς θα είστε οι πιο τυχεροί του επόμενου έτους αφού ο πλανήτης της τύχης, της επέκτασης και της αφθονίας θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο. Έχοντας τον Δία στο πλευρό σας θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας, την αισιοδοξία και τη θετική σας διάθεση. Θα τολμήσετε να πάρετε ρίσκα και θα κάνετε κινήσεις που θα σας βγάλουν από τη ζώνη ασφαλείας. Τώρα θα νιώσετε ότι μπορείτε κυριολεκτικά να καταφέρετε τα πάντα και τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδια σε αυτά που θέλετε να πετύχετε. Μέσα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα είστε πιο ανάλαφροι, χαλαροί και γενναιόδωροι. Αν είστε αδέσμευτοι θα έχετε την τύχη με το μέρος σας και θα κάνετε νέες γνωριμίες με άτομα που θα δώσουν νόημα στην καθημερινότητα σας. Έχετε λοιπόν τα μάτια σας ανοιχτά, γιατί θα συναντήσετε ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε μπροστά και να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι θα αφήσετε πίσω τα προβλήματα, θα βρείτε τρόπους να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και θα κάνετε μια καινούρια αρχή. Κάποιοι από εσάς θα επισημοποιήσετε τη σχέση σας, ενώ κάποιοι άλλοι θα λήξετε μια σχέση εάν με κάποιο τρόπο σας περιορίζει και δεν σας επιτρέπει να είστε ο εαυτός σας. Να θυμάστε πως ό,τι συμβαίνει κάτω από την επιρροή του Δία θα είναι για το καλό σας και θα σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε και να εξελιχθείτε. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα έχετε την υποστήριξη σημαντικών προσώπων και θα διαπιστώσετε ότι οι άλλοι αναγνωρίζουν τις ικανότητες σας και την αξία σας. Μέσα στο επόμενο έτος λοιπόν θα δείτε τις προσπάθειες σας να αποφέρουν καρπούς και θα επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας. Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να προσέξετε την υπεραισιοδοξία και την τάση σας για υπερβολές, γιατί μπορεί η αίσθηση που σας δημιουργεί ο Δίας ότι «δεν υπάρχουν όρια» να σας οδηγήσει σε επιπόλαιες κινήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Δία στο πολύ φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων για το επόμενο έτος θα είστε από τους πιο ευνοημένους του ζωδιακού. Ο πλανήτης της αφθονίας και της επέκτασης θα σας χαρίσει αισιοδοξία και θετική διάθεση και θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε ευκαιρίες εκεί που προηγουμένως βλέπατε μόνο εμπόδια και δυσκολίες. Θα γίνετε πιο τολμηροί και δεν θα διστάσετε να πάρετε ρίσκα και να βγείτε από τη ζώνη ασφαλείας σας. Άλλωστε, η τύχη θα είναι με το μέρος σας και θα πετύχετε εύκολα τους στόχους σας. Επιπλέον, θα νιώσετε την ανάγκη να ταξιδέψετε, να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας και να διευρύνετε τους ορίζοντες σας με κάθε τρόπο. Ο Δίας στους Διδύμους θα ευνοήσει ζητήματα σπουδών και επαφές με το εξωτερικό, επομένως είναι η ιδανική περίοδος για να παρακολουθήσετε ένα επιμορφωτικό πρόγραμμα ή για να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας και εθνικότητας. Δεν αποκλείεται επίσης μέσα σε αυτό το διάστημα να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα παίξει το ρόλο του μέντορα για εσάς με κάποιο τρόπο, θα σας ανοίξει νέα μονοπάτια και θα σας βοηθήσει να αλλάξετε την οπτική σας απέναντι στις καταστάσεις αλλά και στην ίδια τη ζωή. Με τον Δία σε αυτή τη θέση θα ευνοηθούν επίσης οι νομικές υποθέσεις, ενώ αν ασχολείστε με τις ξένες γλώσσες, τις εκδόσεις, τη διδασκαλία, τα τουριστικά ή τα νομικά μπορεί να κάνετε μια πολύ σημαντική γνωριμία ή να έχετε μια πολύ σπουδαία ευκαιρία για να αναδείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Δίας στο εξίσου αέρινο ζώδιο των Διδύμων έρχεται για να απογειώσει την ερωτική σας ζωή και να σας γεμίσει χαρά και ενθουσιασμό. Θα μπουν στη ζωή σας άτομα τα οποία θα σας υπενθυμίσουν τι σημαίνει πάθος και έξαψη και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να γνωρίσετε τον έρωτα. Αυτή η θέση του Δία θα σας κάνει πιο χαλαρούς, ευχάριστους και εξωστρεφείς και θα νιώσετε έντονη την επιθυμία να βγείτε εκεί έξω, να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε. Η αυτοπεποίθηση σας θα είναι στα ύψη και θα καταφέρετε χωρίς πολλή προσπάθεια να λάμψετε και να ξεχωρίσετε. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναζωπυρώσετε τη φλόγα μεταξύ σας, να περάσετε όμορφες στιγμές και να νιώσετε ξανά όπως στα πρώτα ραντεβού σας. Κάποιοι από εσάς θα αποκτήσετε καινούρια ενδιαφέρονται και χόμπι και θα αναζητήσετε τρόπους για να εμπλουτίσετε την καθημερινότητα σας με ευχάριστες δραστηριότητες που σας εκφράζουν. Επιπλέον, θα βελτιωθούν οι σχέσεις με τα παιδιά σας, ενώ αν θέλετε να αποκτήσετε έναν απόγονο τώρα είναι μια καλή ευκαιρία για να το προσπαθήσετε. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί και θα έχετε τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε και να αναδείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας. Οι προσπάθειες σας τώρα θα αναγνωριστούν και θα λάβετε επιτέλους την αναγνώριση που αναζητάτε. Είναι επίσης μια ιδανική περίοδος για να κάνετε τη δική σας επιχείρηση ή να δημιουργήσετε κάτι το οποίο θα φέρει την υπογραφή σας.

asibiliou.gr