Στη Μαγνησία βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης. Ο κ. Κασσελάκης ξεκίνησε την επίσκεψή του στον νομό με περιοδεία στις πλημμυρισμένες εκτάσεις της Κάρλας.

Τον κ. Κασσελάκη υποδέχτηκαν στα Κανάλια ο βουλευτής Μαγνησίας Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας, η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Αννα Μαρία Παπαδημητρίου, ο αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος Φώτης Λαμπρινίδης, ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας και δημοτικοί σύμβουλοι.

Θερμή υποδοχή με μια αγκαλιά επιφύλαξε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανο Κασσελάκη.

«Σε φέραμε εδώ για να δεις ποια είναι η κατάσταση», είπε ο Περιφερειάρχης ο οποίος του έδειξε την περιοχή στην οποία έχει εγκλωβιστεί το νερό στην Κάρλα πλημμυρίζοντας περιουσίες αγροτών.

Πρόκειται για 10 εκατομμύρια κυβικά μέτρα νερού τα οποία αφού επισκευαστεί το αντλιοστάσιο της περιοχής, τα οποία θα αντληθούν σε περίπου ένα μήνα», είπε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

Από την πλευρά του ο Νασίκας ενημέρωσε τον κ. Κασσελάκη ότι ο δήμος Ρήγα Φεραίου είναι αγροτοκτηνοτροφικός ΟΤΑ και τόνισε ότι είναι δεκάδες οι οικογένειες που έχουν πληγεί στην περιοχή από τις διπλές πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κατήγγειλε την πολιτική της κυβέρνησης, επικρίνοντάς τη ότι καθυστερεί την υλοποίηση έργων και την καταβολή των αποζημιώσεων στους πληγέντες αγρότες και κτηνοτρόφους.

Αμέσως μετά ο κ. Κασσελάκης αποχώρησε. Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει επίσκεψη στη Δράκεια και στο περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στην παραλία του Βόλου.

taxydromos.gr