Το βιβλίο της Μπέττυς Μαγρίζου με τίτλο ΑΟΡΑΤΑ ΦΤΕΡΑ παρουσιάζουν την Τετάρτη 22 Μαΐου 2024, η Αντιδημαρχία Πολιτισμού Δήμου Λαρισαίων, οι Εκδόσεις Καστανιώτη και το βιβλιοπωλείο Καλτσάς, στις 19.30 στη Λογοτεχνική Γωνιά (Γαληνού και Φαρμακίδου)

Η συγγραφέας του μπεστ σέλλερ ΤΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ, που μεταφέρθηκε με μεγάλη επιτυχία στην ΕΡΤ σε σειρά 8 επεισοδίων και παίζεται στο ERTFLIX και στο ERTFLIX INTERNATIONAL, μας συστήνει το νέο της βιβλίο.

Τα Αόρατα Φτερά είναι ένα περιπετειώδες μυθιστόρημα, που μπορεί να χαρακτηριστεί και αστυνομικό θρίλερ, με μια γρήγορη κινηματογραφική πλοκή και με πολλές ανατροπές. Ένα μυθιστόρημα για την διαφορετικότητα, τη δικαίωση αλλά και την ιστορική αλήθεια. Έχει για ηρωίδα του, την Εύα Καμπά, ένα ανάπηρο 15 χρονο κορίτσι , που ονειρεύεται να γίνει μπαλαρίνα και ζει σε μια κοινωνία που δεν αποδέχεται την διαφορετικότητα, πόσο μάλλον τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Το κορίτσι αυτό γίνεται θύμα απαγωγής. Παρακολουθούμε κατά την διάρκεια της απαγωγής της τις σκέψεις της και τις αναδρομές της, στο «βαρύ» παρελθόν της οικογένειας της αλλά και της Ελλάδας . Ο ναζί λοχαγός Άντολφ Χόρβαρτ, βρίσκεται χρόνια μετά τη λήξη του β’ Παγκόσμιου Πόλεμου, μπροστά τους. Τι σχέση άραγε μπορεί να έχει με την απαγωγή της μικρής κοπέλας;

Για όλα αυτά θα μιλήσουν ο σκηνοθέτης-συγγραφέας Βαγγέλης Κολώνας, ο ποιητής Κώστας Λάνταβος και ο συγγραφέας Θωμάς Ψύρρας ενώ τον συντονισμό θα κάνει ο ποιητής και εκδότης της Θράκας Θάνος Γώγος.

Κείμενα θα διαβάσει η συγγραφέας, η οποία θα υπογράψει και τα βιβλία της .