Το Κοινωνικό Εθελοντικό Δίκτυο #Κανείς_Μόνος, σε συνέχεια των εθελοντικών δράσεών του, διοργανώνει με πρωτοβουλία του το επόμενο Σάββατο 27/04, ανοιχτή εκδήλωση αλληλεγγύης στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Δήμο Λαρισαίων, την 1Η Στρατιά, τη Συντεχνία Αρτοποιών και με την ευγενική χορηγία επιχειρήσεων της περιοχής.

Το Δίκτυο οργανώνει μεγάλο παζάρι Αγάπης με πασχαλινά δώρα, αρτοποιήματα αλλά και λουλούδια, με σκοπό να διαθέσει τα έσοδα του παζαριού στα πασχαλινά συσσίτια του Ιερού Ναού Μεγαλομάρτυρος Αγίου Γεωργίου Λάρισας, προκειμένου να σιτιστούν εκατοντάδες άποροι και ανήμποροι συμπολίτες.

Ειδικά φέτος, μετά τις μεγάλες καταστροφές που υπέστη η περιοχή μας, πολλές οικογένειες βρίσκονται πλέον σε μεγάλη δυσκολία και αδυνατούν να ανταπεξέλθουν ακόμη και στα στοιχειώδη είδη του πασχαλινού τραπεζιού.

Καλούμαστε, όλοι οι Λαρισαίοι συμπολίτες, να συναντηθούμε στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας, το Σάββατο 27/04, ώρα 10π.μ. μέχρι 20.00  για να χαρίσουμε ξανά την ελπίδα και τη ζεστασιά της αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας που έχουν χτυπηθεί από ασθένειες, ατυχίες και διάφορα γεγονότα που τους έχουν στερήσει τη δυνατότητα να μπορούν να ανταποκριθούν στις βασικές ανάγκες τους- κι αυτό είναι ακόμη πιο οδυνηρό στις εορταστικές μέρες.

Το Παζάρι Αγάπης,  θα λειτουργεί από ώρα 10:00 π.μ. έως 20:00.

Το Σάββατο όλη η Λάρισα γίνεται,  μια ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ.  

Αυτό το  Πάσχα, μοιραζόμαστε αγάπη, στηρίζουμε συνανθρώπους, ανθίζουμε την πόλη μας : #Κανείς_Μόνος

*Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία της Συντεχνίας Αρτοποιών Λάρισας, του Φυτωρίου –Ανθοπωλείου «Καλούσης», των καταστημάτων «ΔΡΑΚΩΤΟΣ», «ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗΣ».