Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κιλελέρ ανακοινώνει ότι προβαίνει σε εγγραφές νηπίων για τη νέα σχολική χρονιά 2024-2025 στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Κιλελέρ. Οι εγγραφές ξεκίνησαν την Τετάρτη 15 Μαΐου και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024.

Οι αιτήσεις θα γίνονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δήμου Κιλελέρ. Συμπληρώσετε την φόρμα της αίτησης και μπορείτε να την αποστείλετε πατώντας το κουμπί «αποστολή».

Στις αιτήσεις θα πρέπει ν΄ αναγράφεται ευκρινώς το τηλέφωνο επικοινωνίας του γονέα. Με τη συγκέντρωση των λοιπών απαιτούμενων δικαιολογητικών οι γονείς οφείλουν να τα παραδώσουν έως την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024 στους υπεύθυνους των Παιδικών σταθμών .

Δικαίωμα εγγραφής στους Παιδικούς Σταθμούς έχουν τα παιδιά που έχουν συμπληρώσει τα 2,5 έτη της ηλικίας τους τον Σεπτέμβριο του 2024, συγκεκριμένα παιδιά που είναι γεννημένα από 01/01/2021 έως και 28 Φεβρουαρίου του 2022

Απαραίτητα δικαιολογητικά εγγραφής είναι:

1) Αίτηση γονέα στο https://paidikoikileler.wordpress.com/ 

2) Βεβαίωση παιδιάτρου για τη καλή υγεία, σωματική, πνευματική, ψυχική αρτιμέλεια, και εμβολιασμούς του παιδιού(ηλεκτρονικά στο https://paidikoikileler.wordpress.com/ 

3) Δήλωση Ν.1599/1986, για την ώρα προσέλευσης ή αποχώρησης του παιδιού( ηλεκτρονικά στο https://paidikoikileler.wordpress.com/ 

4) Το τελευταίο αντίγραφο (Ε 1) της φορολογικής δήλωσης και εκκαθαριστικό σημείωμα της Εφορίας.

5) Βεβαίωση εργασίας και των δύο γονέων.

6) Βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή κάρτα ανεργίας σε ισχύ του γονέα ή των γονέων που είναι άνεργοι.

7) Για την εγγραφή παιδιών αλλοδαπών γονέων εκτός των προηγούμενων δικαιολογητικών απαραίτητη προϋπόθεση είναι η άδεια νόμιμης παραμονής στη χώρα μας, όπως αυτή αποδεικνύεται από τις ισχύουσες κάθε φορά διατάξεις.

8) Για τις επανεγγραφές των νηπίων που είναι ήδη εγγεγραμμένα στον παιδικό σταθμό, οι γονείς παρακαλούνται να προσκομίσουν όλα τα παραπάνω δικαιολογητικά.

Τα δικαιολογητικά θα κατατίθενται στα γραφεία των Παιδικών Σταθμών τις ώρες 8.30π.μ. -13.30μ.μ. Για οποιαδήποτε πληροφορία οι γονείς θα ενημερώνονται με ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα

  • Παιδικός Σταθμός Νίκαιας 2410 922111
  • Παιδικός Σταθμός Πλατυκάμπου 2410 972511